Sprzedam konto FC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam konto FC (/Temat-Sprzedam-konto-FC-76705) |
Sprzedam konto FC - Vaqez - 21-09-2013 10:30 Mam do sprzedania konto na FC. Na koncie znajduje się 23.38$. Cena jaka mnie interesuje za to konto to doładowanie za 50zł do Plus. Konto sprzedaje, gdyż zakończyłem już zabawę z PPA, a na FC niestety nie można wysłać pieniędzy na PayPal. PS. Wiem, że temat dodaje w nieodpowiednim dziale, ale nie mogę dodać postu w dziale "Sprzedam", ponieważ mam za małą liczbę postów na forum. RE: Sprzedam konto FC - tomazzi - 21-09-2013 10:36 skoro wiesz, że nie możesz w dziale sprzedam to temat trafi do kosza + pewnie % ostrzeżenia na twoje konto RE: Sprzedam konto FC - Slight - 21-09-2013 10:45 Jestem wstępnie zainteresowany, mam nadzieję, że nie są to żadne fraudy. Sprzedam konto FC - yazir - 21-09-2013 10:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |