![]() |
Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach (/Temat-Banki-Zdjec-czyli-jak-zarabiac-na-swoich-zdjeciach-76704) |
Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach - aero2 - 21-09-2013 10:21 Hej, szukam kogoś, kto poleci mi jakiś dobrze płacący Bank Zdjęć na PayPal lub konto bankowe. Po prostu chcę zarabiać na własnych zdjęciach. ![]() RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na zdjęciach i filmach. - zaple - 21-09-2013 11:24 Depositphotos - klienci z całego świata. RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na zdjęciach i filmach. - aero2 - 21-09-2013 12:17 Coś więcej powiesz na ten temat? ![]() Podobno trzeba wysłać skan paszportu, ja niestety nie mam. RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - zaple - 21-09-2013 12:57 Gadałem teraz z babą na livechat i powiedziała, że scan paszportu lub inny dowód ze zdjęciem. RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - plem - 24-09-2013 15:41 ja polecam serwis: photodune.net RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - Ballhaus - 29-09-2013 08:12 zawsze też jest coś takiego jak imgdino ;p RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - aero2 - 29-09-2013 13:03 Jest prawda, ale tu mi bardziej chodzi o sprzedaż zdjęć i filmów, a nie o unikalne wejścia. ![]() RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - aero2 - 05-01-2014 11:11 Temat ucichł, ale pozwolę sobie go odświeżyć. ![]() Czy ktoś zarabia, zarabiał na sprzedaży swoich zdjęć na jednej z tych podanych stron http://www.banki-zdjec.pl/jak-zaczac-sprzedaz-fotografii-w-bankach-zdjec.html ? RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach - scriss - 05-01-2014 11:27 To raczej poszukaj na zagranicznych forach. |