Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach (/Temat-Banki-Zdjec-czyli-jak-zarabiac-na-swoich-zdjeciach-76704)

Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach - aero2 - 21-09-2013 10:21

Hej, szukam kogoś, kto poleci mi jakiś dobrze płacący Bank Zdjęć na PayPal lub konto bankowe.

Po prostu chcę zarabiać na własnych zdjęciach.Smile

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na zdjęciach i filmach. - zaple - 21-09-2013 11:24

Depositphotos - klienci z całego świata.

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na zdjęciach i filmach. - aero2 - 21-09-2013 12:17

Coś więcej powiesz na ten temat?Smile

Podobno trzeba wysłać skan paszportu, ja niestety nie mam.

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - zaple - 21-09-2013 12:57

Gadałem teraz z babą na livechat i powiedziała, że scan paszportu lub inny dowód ze zdjęciem.

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - plem - 24-09-2013 15:41

ja polecam serwis: photodune.net

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - Ballhaus - 29-09-2013 08:12

zawsze też jest coś takiego jak imgdino ;p

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - aero2 - 29-09-2013 13:03

Jest prawda, ale tu mi bardziej chodzi o sprzedaż zdjęć i filmów, a nie o unikalne wejścia.Smile

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach i filmach. - aero2 - 05-01-2014 11:11

Temat ucichł, ale pozwolę sobie go odświeżyć.Smile

Czy ktoś zarabia, zarabiał na sprzedaży swoich zdjęć na jednej z tych podanych stron http://www.banki-zdjec.pl/jak-zaczac-sprzedaz-fotografii-w-bankach-zdjec.html ?

RE: Banki Zdjęć - czyli jak zarabiać na swoich zdjęciach - scriss - 05-01-2014 11:27

To raczej poszukaj na zagranicznych forach.