Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX (/Temat-Sprzedam-konta-Premium-na-kazdej-stronie-XXX-76699) Strony: 1 2 |
Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - PaulRcootiC - 21-09-2013 08:14 1.Nazwa przedmiotu : Konta Premium na stronach XXX 2.Opis przedmiotu : Konta Premium na np.Brazzers,Mofos,Naughty America itp. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 10zl / konto 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - tomazzi - 21-09-2013 08:16 tak myślałem, że po to spam robisz by ofertę założyć, nie pomyliłem się zgłaszając z opisem po co spam z twojej strony raczej nic nie sprzedasz - za ten dzisiejszy spam i nabijanie postów na pewno dostaniesz %, albo pożegna ciebie jako spamera to forum z banem RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - bolo9797 - 21-09-2013 08:18 Oczywiscie wysylasz pierwszy passy?? RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - PaulRcootiC - 21-09-2013 08:19 oh god ty hu** zgłosiłes mnie ;( a i wrazie zbanowania kontakt skype jeszcze ----------- RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - PaulRcootiC - 21-09-2013 08:20 bolo wysylam pierwszy passy ale jak nie zaplacisz blokuje ci konto RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - tomazzi - 21-09-2013 08:23 (21-09-2013 08:19)PaulRcootiC napisał(a): oh god ty hu** zgłosiłes mnie ;( a i wrazie zbanowania to nie jest forum dla spamerów, a jeśli myślisz że moderatorzy tutaj to idioci i bez zgłoszenia sami by twojego spamu nie zauważyli to jesteś w błędzie poczekaj niech zobaczą to na pewno nagroda cię nie minie RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - Boguśś - 21-09-2013 08:23 Ahhaha xd ciekawe jak zablokujesz pasy. nie no nie ma to jak pkt nabijac aby cos sprzedac.. Dla cb powinien byc ban. RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - PaulRcootiC - 21-09-2013 08:25 boguśś nie chcesz kupic to nie pisz blokuje passy sposobem wpisuje te passy ktore ci podalem ale nie blokuje od razu RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - bolo9797 - 21-09-2013 08:29 Nic nie zrozumialem z tego belkotu.. Napisz to po polskiemu.. RE: Sprzedam konta Premium na kazdej stronie XXX - Boguśś - 21-09-2013 08:31 Nie no.. a ty w moim temacie nie kupujesz wiec po co sie udzielasz: Ja sprzedaje na wszystkie serwisy.. Zostal zgloszony twoj post i spam. Powinienies z banem wyleciec. Wiec nie rozkazuj dziecko specjalnej troski co mam robic. Jak ktos chce to walic pw poda kilku moze osoba gdzoe szukac tych kont za 7zl pp. |