![]() |
Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy (/Temat-Konkurs-na-najlepszy-serwis-zarobkowy-76634) |
Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - MrocznyKILL - 19-09-2013 17:36 W roku 2008 na forum odbywały się konkursy mające na celu wyłonić najlepsze serwisy. Czy uważacie że warto wrócić do korzeni i zorganizować głosowanie? Przykładowe kategorie: -Najlepszy serwis PPA -Najlepszy serwis PTP -Najlepszy serwis BUX -Najlepszy serwis Get-Paid -Najlepszy serwis z nagrodami -itp RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - Boonys - 19-09-2013 17:39 Myślę, że to nie najlepszy pomysł. Dawniej było o wiele mniej serwisów, i łatwiej było wybrać. I trzeba brać pod uwagę również "wojenki" użytkowników różnych serwisów. Wystarczy tylko zobaczyć w niektórych tematach o FC i AC jakie teksty padają, teraz to by się wyzywali równo. Reasumując: Jestem na nie. RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - tomazzi - 19-09-2013 17:56 również jestem na nie bezsensowny pomysł RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - Admin - 19-09-2013 18:06 @Boonys wnioskuję że Mroczny miał na myśli ankietę, więc wojen fanboyów raczej by nie było ![]() RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - MrocznyKILL - 19-09-2013 18:12 (19-09-2013 18:06)Admin napisał(a): @Boonys Dokładnie... a co do atmosfery jeśli jest aż tak napięta ankieta mogła by być anonimowa ![]() RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - MrocznyKILL - 20-09-2013 11:13 Dodano ankietę ... zapraszam do udziału RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - MrocznyKILL - 01-11-2013 15:02 Czas ucieka... do końca roku zaledwie 2 miesiące. Należało by podjąć jakąś decyzje proszę o głosy w ankiecie jak i bardziej szczegółowe opinie w postach ![]() RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - Admin - 01-11-2013 18:35 Głosu nie zabieram, gdyż w tej kwestii bardziej liczyłem na opinie użytkowników. Generalnie jeśli chciałbyś to sam poprowadzić Mroczny to nawet nie ma sensu pytać tylko działać ![]() RE: Konkurs na najlepszy serwis zarobkowy - MrocznyKILL - 05-11-2013 14:41 (01-11-2013 18:35)Admin napisał(a): Głosu nie zabieram, gdyż w tej kwestii bardziej liczyłem na opinie użytkowników. Generalnie jeśli chciałbyś to sam poprowadzić Mroczny to nawet nie ma sensu pytać tylko działać Więc temat wyczerpany... a wszystkich użytkowników zapraszam do nominowania swoich czempionów ![]() |