![]() |
[Rozwiązane]Czy Nk Sender legalny? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Czy Nk Sender legalny? (/Temat-Rozwiazane-Czy-Nk-Sender-legalny-7658) |
[Rozwiązane]Czy Nk Sender legalny? - masterex2 - 25-05-2010 15:33 Jak wiecie na tym forum jest sposób na szybkiego Z-list przez program NK Sender. Czy on jest legalny? Czy nk może mnie oskarżyć o spam? Proszę o pomoc ![]() RE: Czy Nk Sender legalny? - xPietrek - 25-05-2010 15:37 Nie, program nie jest legalny. Spam na nk jest zabroniony. Ale dopóki nikt Cie nie zgłosi to nic Ci się nie stanie... Ale i tak jest teraz blokada na n-k. 1 wiadomość na 30 sekund, tak że program opuszcza większość kont. RE: Czy Nk Sender legalny? - blackjoe - 25-05-2010 15:38 Niestety nk sender nie jest legalny, nk może teoretycznie cię oskarżyć o spam ale mino to bardzo dużo osób go używa ![]() xPietrek byłeś pierwszy ![]() RE: Czy Nk Sender legalny? - Tech - 25-05-2010 15:38 No nie jest to do końca legalny sposób, bo rozsyłasz spam. Nk raczej cię nie powinno oskarżyć (choć nigdy nie wiadomo), prędzej usuną i zbanują twoje konto ![]() //edit: koledzy wyżej mnie wyprzedzili ![]() RE: Czy Nk Sender legalny? - masterex2 - 25-05-2010 15:39 W sensie nie zgłosi co miałeś na myśli.. Chodzi ci o np. kolegę czy o nk.. i czy jak np włączę ten program na 20 minut to mnie złapią ?D: Chodzi mi o wysyłanie tylko wiadomośći xD RE: Czy Nk Sender legalny? - Bolt - 25-05-2010 15:41 Tak, bo może na ciebie nakapować 1 lepsza osoba RE: Czy Nk Sender legalny? - masterex2 - 25-05-2010 15:44 Ale co tego nie zrobi mam kolegę, który mnie zdenerwował i chcę napisać do wszystkich z klasy wiadomość o nim ;d raczej nie powinni mnie oskarżyć? RE: Czy Nk Sender legalny? - Xkoniak - 25-05-2010 16:24 (25-05-2010 15:44)masterex2 napisał(a): Ale co tego nie zrobi mam kolegę, który mnie zdenerwował i chcę napisać do wszystkich z klasy wiadomość o nim ;d raczej nie powinni mnie oskarżyć? Niby o co że piszesz wiadomość do znajomych? ;o [Rozwiązane][Rozwiązane]Czy Nk Sender legalny? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |