Dziennik pracy Rosso01 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy Rosso01 (/Temat-Dziennik-pracy-Rosso01-76547) |
Dziennik pracy Rosso01 - Matty094 - 17-09-2013 22:24 Cześć ! Chciałem założyć swój dziennik który ma mnie zmotywować do pracy . W PPA siedzę już od czerwca i w czerwcu zarobiłem 400 zł , lipiec i sierpień 200 zł . (Na AC) Od września założyłem własnego bloga .com z własnym hostingiem od SB 2 Serwis na którym zaczynam zarabiać to będzie Sharebay i moim mentorem jest rozekrr . Dzień pierwszy : - GSA dziś 15 Veryfied na jednego posta i 4 Veryfied na 2 posta. - Dodanie trochę punktów na addmefast i założenie fanpejdża 2 - zrobienie 2 fake hacków i nie opublikowałem jeszcze bo wieczorem coś hosting zaczął szwankować - Afera na FC 2 Zapraszam do śledzenia mojego dziennika 2 RE: Dziennik pracy Rosso01 - Zloty - 17-09-2013 22:26 Będę śledzić Powodzonka RE: Dziennik pracy Rosso01 - piotruss96 - 18-09-2013 15:35 Witam Rosso Bede śledził dziennik RE: Dziennik pracy Rosso01 - Matty094 - 18-09-2013 18:38 Dzień 2 :
- GSA 5 Backlinków - Dodanie 3 nowych postów i spingowanie ich - Nabijanie punktów na addmefast - Afera na FC część druga 2 Zarobek : 0$ Ilość UU jak na tą porę : 31 No dzisiaj dzień przyznam był szalony . Dziś przeinstalowałem system na VB i ustawienie dobre dałem tylko pech chciał ,że zapomniałem odznaczyć ,żeby nie dodawało bez DoFollow to na chwilę do kibla poszedłem i zaczeło mi walić BL 3-6 PR bez DoFollow . Dobrze ,że tylko 13 tego było a nnie więcej bo pewnie by filtr poleciał Od razu zmieniłem ustawienia na dobre . Jak możecie to podpowiedzcie w sprawie GSA ,ile keywordów najlepiej dawać do GSA , bo ja daję tagi z jednego posta gdzie mam około 8-10 tagów na post . Czyli 8-10 keywordów . Wystarczy tyle jak na 1 posta ? RE: Dziennik pracy Rosso01 - Matty094 - 20-09-2013 08:13 Dzień 3 (wczoraj) :
- GSA 17 BL na 1 post i 9 BL na 2 post - szukanie nisz - trochę punktów nabiłem na addmefast ,ale to nie dużo - Porady w sprawie GSA u VanKosiary Zarobek : 0$ Ilość UU : 14 Wczoraj Strasznie mnie gardło bolało i nic mi się wczoraj nie chciało robić ,ale odbyło się bez lenia 2 Dziś to samo gardło boli jak cholera Co dziś zamierzam zrobić ? - Zrobienie 3 hacków ( w sumie je już zrobiłem) - dodanie 3 postów i spingowanie ich - w południe GSA użyję - Jak będzie mi się chciało to poszukam nisz 2 Zapraszam do śledzenia mojego dziennika 2 Pozdrawiam RE: Dziennik pracy Rosso01 - szalonymad - 20-09-2013 12:57 Powodzenia! Mam pytanko jeżeli chodzi o rozekrr'a dobry z nim jest kontakt? chodzi mi o dostępność w ciągu dnia oraz o czas odpowiedzi RE: Dziennik pracy Rosso01 - Matty094 - 20-09-2013 13:13 Oczywiscie . On dosyc czesto dostepny jest jak zostaniesz jego poleconym to bedziesz mial przydzielone forum gdzie masz duzo poradnikow oraz zawsze mozesz liczyc na pomoc od rozekrra oraz poleconych A co najlepsze to Karczu u nas czesto na forum gosci Wiec jak chcesz pomocy to smialo pisz bo ja jego polecam RE: Dziennik pracy Rosso01 - bossos - 20-09-2013 13:28 Jeśli chodzi o Karcza to w chuj podoba mi się jego podejście do swoich użytkowników, możesz zawsze do niego napisać nawet i na gg, zawsze Ci odpisze, porozmawia jak z ziomkiem,nie robi z siebie wielkiego ADMINA, tylko bazuje na normalnych relacjach, podobają mi się przeróżne promocje, darmowy hosting, jakieś dodatki zawsze. Pozdrawiam Karczu Slivek Dziennik pracy Rosso01 - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |