YT Zamrożone wyświetlenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YT Zamrożone wyświetlenia (/Temat-YT-Zamrozone-wyswietlenia-76532) |
YT Zamrożone wyświetlenia - oskarkxyz - 17-09-2013 17:51 Witam. Jestem nowy, szukałem odpowiedzi (najwyraźniej źle szukałem) w google i nic nie znalazłem, a wydaje mi się, że wy coś poradzicie. Szybko nabiłem w 2dni 3k wyświetleń i wczoraj zakupiłem w u2bviews następne 2k, do teraz NIC się nie zmieniło, licznik stoi. Dodatkowo były tam też łapki, a od dobrych 21h NIC się nie zmieniło. Czytałem, że można kupić wyświetlenia u SYV i wtedy licznik się odblokuje. SYV pokazuje mi, że nabija mi wyświetlenia (jak odświeżę raz na 5minut to mam delievered +10), ale to nadal nic nie pomaga. YT zablokował mój filmik? Skąd będę wiedział, że mój filmik został "oflagowany?" Dostanę e-maila? RE: YT Zamrożone wyświetlenia - MixKosa - 18-09-2013 14:34 Nabijałeś z włączoną opcją tylko dla tych co mają link?, jak ktoś tobie oflaguje film to dostaniesz info na e-mail że film lub konto zostało usunięte. |