Jacuss - Facebooka przygoda - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jacuss - Facebooka przygoda (/Temat-Jacuss-Facebooka-przygoda-76523) |
Jacuss - Facebooka przygoda - Jacuss - 17-09-2013 16:19 Witam! Wczoraj zakupiłem poradnik od Złego_Szeląga. Wszyscy chwalą ten poradnik, więc postanowiłem zrobić dziennik i zoabczyć czy tak na prawdę jest. Na razie przeleciałem go wzrokiem - testuję. Mam Fanpage z 250 like o tematyce zdjęciowej (hehe). Dzisiaj zdobyłem 10 like'ów dzięki poradnikowi, ale wieczorem zaktualizuję to ile będzie na koniec dnia :-) Planuje założyć jeszcze jeden fanpage - mam już nawet pomysł na tematyke. Zrobie jakas może grafikę do tego dziennika żeby było ładniej Pozdrawiam. RE: Jacuss - Facebooka przygoda - adam064732 - 17-09-2013 16:46 Mam nadzieję, że szybko Tobie się nie znudzi prowadzenie tego można by powiedzieć dziennika Czekam na pierwsze posty co do Twoich zarobków dzięki temu poradnikowi RE: Jacuss - Facebooka przygoda - v3XeR - 17-09-2013 16:58 Będę śledził, zobaczę czy jest tak kolorowo RE: Jacuss - Facebooka przygoda - Jacuss - 17-09-2013 22:39 Dzień się już kończy, więc podsumujmy: - Wzrost o 18 fanów na moim FanPage, - Uzyskanie Twórcy Treści na 2 FP (7.6k i 3.5k), - Na paru czekam na odpowiedź Początki we wszystkim są trudne, ale fajne to - jutro zakładam nowego FP Pozdrawiam. RE: Jacuss - Facebooka przygoda - ASTONEQ - 18-09-2013 00:22 Jeśli jesteś zainteresowany to mam na sprzedaż fanpage 1300 like (zdobyte w 3 dni), nie mam czasu żeby go prowadzić a jak widać potencjał jest JAK COŚ TO PRIV RE: Jacuss - Facebooka przygoda - Jacuss - 18-09-2013 19:56 Dzisiaj tylko 7 like, bo nie miałem czasu Porozsyłałem zapki na TT dosyć dużo ! RE: Jacuss - Facebooka przygoda - adam064732 - 22-09-2013 18:42 Widzę masz długą przerwę albo Ci się nie chce RE: Jacuss - Facebooka przygoda - Zloty - 22-09-2013 18:50 DOkładnie Również śledze twoje poczynania ale dużo w twoim wątku się nie dzieje. Mam nadzieje że przynajmniej na twoim Fanpage coś się dzieje Napisz proszę jak Ci idzie, może napotkałeś na swojej drodzę problemy z którymi nie możesz sobie poradzić. Napisz, może ktoś z odwiedzających będzie wstanie CI pomóc. Ja tak na przykład robię z PPA, jak czegoś nie wiem to się pytam A może brak CI motywacji?? Jeśli tak to zapodam CI filmik który powinien Cie zmotywować RE: Jacuss - Facebooka przygoda - Jacuss - 23-09-2013 14:23 Nic nie pizę , bo nic ciekawego się niestety nie dzieje. Na moim Fanpage przybyło może z 10 like, ale teraz myśle nad poprawką z mikroekonomii i nie mam chęci działać na FB ;-) w niedalekiej przyszłości powinno się to zmienić. No i wróciłem do PPA z nowym blogiem i pomysłem - może teraz bez filtra będzie :-) Jacuss - Facebooka przygoda - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |