Nowy system wypłat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy system wypłat (/Temat-Nowy-system-wyplat-76469) |
Nowy system wypłat - dawo62 - 16-09-2013 14:39 Witam. Kiedy można się spodziewać wypłaty zrelizowanej siódmego? Wiem, że po 15 ale dokładniej: dziś, jutro, za tydzień czy pod koniec miesiąca? RE: Nowy system wypłat - Sp00n - 18-09-2013 22:44 No to zależy ile tego będzie i ile jest zleconych. Ja jeszcze mam "pending" , ale i tak na pewno się doczekam tak jak Ty. RE: Nowy system wypłat - FireMedia - 18-09-2013 22:45 dziś w nocy będziemy realizować, nie uda się wszystkich ale postaram się jak najwięcej. - przelewy bankowe Nowy system wypłat - Artinesse - 02-03-2018 01:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |