Pytanie o usunięcie postów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytanie o usunięcie postów (/Temat-Pytanie-o-usuniecie-postow-76422) |
Pytanie o usunięcie postów - szabloneo.com - 15-09-2013 14:34 Witam, piszę tutaj ponieważ nie znalazłam żadnego tematu czysto technicznego... mam pytanie odnośnie usunięcia moich postów. Pytaliśmy o opinie dot. naszego nowego serwisu w internecie /na którym w przyszłości chcemy zarabiać dlatego wybraliśmy to forum/ i niestety oba posty zostały usunięte i ciekawi mnie to dlaczego tak się stało? RE: Pytanie o usunięcie postów - yazir - 15-09-2013 14:36 pewnie dlatego że to spam? RE: Pytanie o usunięcie postów - szabloneo.com - 15-09-2013 14:43 Spam? To w jaki sposób mam poprosić o opinię strony i jej zawartości żeby to nie było uznane za spam? RE: Pytanie o usunięcie postów - Admin - 15-09-2013 18:14 Pseudoreklamowy spam trafił tam gdzie jego miejsce, odsyłam do regulaminu, poza tym po co spamujesz w kolejnym dziale? co ten wątek ma wspólnego z ciekawą dyskusją? Za kolejny syf konto zostanie zbanowane szybciej niż zostało tu zarejestrowane. Pytanie o usunięcie postów - Admin - 15-09-2013 18:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |