7 Poradników + Gratisy = Duże Zarobki = 20 zł ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 7 Poradników + Gratisy = Duże Zarobki = 20 zł ! (/Temat-7-Poradnikow-Gratisy-Duze-Zarobki-20-zl-76339) |
7 Poradników + Gratisy = Duże Zarobki = 20 zł ! - majinpov - 13-09-2013 23:27 1.Nazwa przedmiotu : 8 poradników dotyczących zarabiania + Gratisy 2.Opis przedmiotu : Oferuję 8 konkretnych rzeczowych poradników dotyczących zarabiania przez internet. W skład mojej oferty wchodzą: PPA: 1. Nazwa poradnika: 10-15$ w godzinę dziennie + Nisze ~ Metoda związana z wykorzystaniem portali społecznościowych - możliwy blog/strona w ramach poradnika - 4 nisze 2. Nazwa poradnika: 20$ Dziennie - będziesz na topie + Nisze ~ 5 nisz - nie ma konieczności posiadania bloga, lecz przyda się - na początku trzeba nałożyć trochę pracy - później zarabiasz automatycznie, wystarczy wrzucić link do ppa 3. Nazwa poradnika: Kreatywne wykorzystanie Downloadu ~ Zarabianie na portalach ogłoszeniowych - nie potrzeba posiadać strony www, w poradniku 6 nisz 4. Nazwa Poradnika: 13 Mega dochodowych Nisz ~ Nisze pod blogi, każda inna, każdy blog trzeba rozbudować i promować, warto się tym zainteresować - popularność duża, konkurencja mała. PP 1. Nazwa poradnika: Poważne pieniądze dla poważnie zainteresowanych ~ Wykorzystanie najbardziej popularnego oferującego wysokie zarobki programu partnerskiego - najbardziej dochodowy program partnerski 2. Nazwa Poradnika: Jak zarabiać 600zł miesięcznie przy pracy godzinę dziennie ~ Program partnerski - PPD REF 1. Nazwa Poradnika: Zdobądź poleconych Youtube: 1. Poświęć godzinę dziennie a twoje filmy będą na topie ~ Jak promować filmy na youtube, aby zdobyły szczyty GRATIS 1: Są to skrypty portali internetowych automatycznie wypełniających się treścią poprzez RSS - wystarczy dodać reklamy np. Ad Sense i zarabiasz. Otrzymasz 4 skrypty wraz z instrukcję instalacji: 1. Portal Filmowy 2. Portal Finansowy 3. Portal Motoryzacyjny 4. Portal Erotyczny GRATIS 2: Skrypty/ Klony popularnych portali internetowych: 1. Adbux.com - klon 2. bitefight.net - klon 3. digg.com - klon 4.facebook.com - klon 5. mediafire.com - klon 6. myspace.com - klon 7. savefile.com - klon 8. xdrive.com - klon 9. uploadgalaxy.com - klon 10. youtube.com - klon Są to poradniki mojego autorstwa, starałem się aby każdy poradnik został napisany w sposób zrozumiały nawet dla laika. Dzięki tym materiałom zarobisz pieniądze w internecie, ale będziesz musiał popracować - nie ma nic za darmo! 4.Kontakt : Forum PM lub GG: 47646057 5.Cena : 20 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy - poradniki zostaną przekazane po zaksięgowaniu wpłaty na koncie - nie wcześniej - Polecam BLUECASH. RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - surfer0700 - 13-09-2013 23:29 Pierwsze zasadnicze pytanie: Jesteś autorem WSZYSTKICH materiałów które sprzedajesz? MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - ciamciaj - 14-09-2013 06:53 Nie wierze ze jest autorem wszystkich klonów. RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - majinpov - 14-09-2013 08:30 Proszę o nie spamowanie i czytanie ze zrozumieniem Cytat:Są to poradniki mojego autorstwa Jeżeli chodzi o gratisy to daje do nich dostęp - osoby bardziej sprytne będą potrafiły znaleźć przy odrobinie trudu te klony w internecie ! POWTARZAM Sprzedaje poradniki - wszystkie są własnoręcznie napisane przeze mnie, w tym samym prostym do zrozumienia stylu. NIE CHCESZ KUPIĆ NIE WYPOWIADAJ SIĘ !!! CHCESZ PRZEPŁACAĆ ? Zapraszam do konkurencji RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - tomazzi - 14-09-2013 08:45 po pierwsze oddaj do recenzji któremuś z tutorów nikt tutaj w ciemno kota w worku nie kupuje, po recenzji może ktoś się zainteresuje RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - rozekrr - 14-09-2013 10:20 (13-09-2013 23:27)majinpov napisał(a): PPA: To może pokaż jakieś screeny jak Ty tyle na tym zarabiasz bo jestem bardzo ciekawy tego, jeżeli faktycznie tak jest to jestem zainteresowany MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - ciamciaj - 14-09-2013 11:23 Nie chcesz kupić to sie nie wypowiadaj? Dobre podejście do potencjalnych klientów. Po co więc możliwość komentowania skoro można tylko kupować a nie dopytac sie? Życzę Ci zerowej sprzedaży ;* RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - Zły_Szeląg - 14-09-2013 12:22 Jestem wstępnie zainteresowany Mam pytanie. Skoro w poradnikach są nisze i kupi je więcej osób to będzie trudniej się przebić, nie sądzisz? RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - SweetSensi - 14-09-2013 13:32 Ja mam pytanie do gratisów, ponieważ dajesz je za darmo, nie masz do nich praw autorskich, to każdy może je sobie poprzesyłać, bo w końcu są za darmo. RE: MEGA Paczka Poradników + Gratisy - Okazja - rozekrr - 14-09-2013 15:37 On nie ma do nich nawet praw, także nie może nikt. Nie wiem czemu ten temat jest jeszcze w formie otwartej. |