Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go (/Temat-Kopiowanie-filmiku-z-YouTube-i-udostepnianie-go-76289)

Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - Kevintbg - 12-09-2013 19:46

Witam
Chciałbym się zapytać czy legalne jest pobranie filmiku (zwiastunu filmu) z jakiego kanału na YT i udostępnienie go u siebie na kanale lub innym serwisie wideo. Dodam tylko, iż jest to tylko zwiastun filmu nie film.

Pozdrawiam

RE: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - Bandaid - 12-09-2013 20:42

Czy jest legalne nie wiem ale żadnych nieprzyjemności miał nie będziesz. Najwyżej usuną filmik i tyle.

RE: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - Kevintbg - 13-09-2013 12:55

Czyli nie mogą mnie pozwać o prawa autorskie tylko zwiastun usuną z jakiegoś serwisu video albo zablokują konto na serwisie?

RE: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - Bandaid - 13-09-2013 13:12

Tak, naprawdę oni mają co robić a nie gonić po sądach kogoś kto skopiował filmik Smile

RE: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - lapribbi - 13-09-2013 13:15

filmy będziesz miał często usuwane ja dodalem teraz film ktory sam zrobilem i na filmie były fotki z filmu same fotki 15 minut i yt ban

RE: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - Ramako - 15-10-2013 22:32

Usuną filmik i może zbanują konto, nic innego ci nie zrobią.

RE: Kopiowanie filmiku z YouTube i udostępnianie go - cornel9192 - 16-10-2013 03:26

Youtube ma swoj regulamin, niestosowanie sie do niego raczej konczy sie banem ;p