![]() |
Poradnik Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! (/Temat-Sposob-na-dodatkowe-w-Neobux-Sprawdzony-76215) |
Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - AnnaKa - 11-09-2013 10:54 Cześć, Wielu z Was szpera po sieci jak : -oszukać neobux -jak zarobić -jak się nie narobić i zarobić Jest sposób w pełni legalny ale UWAGA trzeba robić to z rozwagą . Czyli trzymać się KRAJU ! Co potrzebujemy :
-Konto Pay Pal -Konta NeoBux (Im więcej Tym Więcej zarobimy) -Konta Głównego na którym Chcemy zbierać zyski -Zmiennie IP (VPN , Proxy etc.) Już tłumaczę o co chodzi . Zakładając konta które zarabiają na nasze konto podajemy nick refa czyli konta głównego oczywiście z którego normalnie korzystamy. Następnie Potwierdzamy wszystkie mailem i mamy gotowe konto i teraz uwaga za każdym razem na VPN trzeba ustawić KRAJ z którego zakładamy konto i w pliku tekstowym zapisać sobie że np . ANDRZEJ ANDRZEJ - Mongolia
Andrzej Andrzejek - Chiny Andrej Andrejowski - Rosja Itd. Teraz przy logowaniu musimy zachować dokładność państw . Czyli wchodząc na ANDRZEJ ANDRZEJ muszę połączyć się przez Mongolię i zalogować się , klikam reklamu (4 pomarańczowe) i logout , żeby wyglądało to wiarygodnie polecam też klikać kilka innych a nawet wszystkie to przy okazji może kiedyś uzbieramy minimum. I znów powtarzamy czynność , zmiana kraju na Chiny w moim przypadku Andrzej Andrzejek i znów się loguje klikam reklamy i gotowe . Powtrzamy czynność tyle razy ile mamy kont założonych z RÓŻNYCH PAŃSTW . To jest najważniejsze . Dzięki temu Neobux zarabia legalnie i przy okazji my dzięki "POLECONYM" osobiście zarabiałem tak 1$ dziennie ponieważ mam GOLD wykupiony i wystarczało mi 25 poleconych Czyli miesięcznie 30$ i jeszcze do tego 0.12$ dziennie z głównego konta co daje mi około 35$ miesięcznie
![]() ![]() Mam nadzieję że dzięki temu zarobicie spore sumy i przy okazji zarejstrujecie się na głównych kontach jako moi poleceni ![]() ![]() Pozdrawiam , podając refa z głównego konta "biggysee" Pozdrawiam ![]() Ps. Jak mi się będzie chciało to zacznę znów się w to bawić ![]() UWAGA ! Jak Ktoś zarejstruje się z refa mogę podać sposób na darmowe VPN. RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - surfer0700 - 11-09-2013 10:59 Wypłaciłaś coś w ten sposób? ![]() RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - AnnaKa - 11-09-2013 11:04 Tak wczoraj 3$ bo to moja 2 wypłata i musiałem zbierać do 3$ z czego opłata wyniosła 0.06$ i dostałem 2.94 $ na PP . Tylko proszę wziąć pod uwagę że mam też poleconych wynajętych . I idzie to troszkę szybciej . Proszę obserwować mój baner można dostrzec jak wzrastają środki codziennie . RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - bolo9797 - 11-09-2013 11:06 Ale ile trzeba sie narobic .. Juz bardziej oplaca jechac na kubigo albo mypay.. RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - AnnaKa - 11-09-2013 11:12 Tak ale ja nie podałem serwisu zarobkowego tylko poradnik do NeoBuxa można tam spore sumy zarobić jak już pokazali niektórzy użytkownicy tego Forum których serdecznie pozdrawiam ![]() Co do wypłat nie opłaca się jednak wypłacać zebranego minimum lepiej jest to inwestować im lepiej ulokujemy pieniądze tym lepsze zyski . Przykładowo mamy 20$ kupujemy 100 poleconych którzy na koncie GOLD zarobią nam dziennie około 3$ bo nie każdy będzie klikał co miesięcznie daje 90$ tak ? Przedłużenie ich na kolejny miesiąc to około 19.00$ czyli zysku mamy około 70$ w zaokrągleniu . Czyli inwestycja 90$ powinna się zwrócić w 20 miesiące już ze zyskiem . Tylko trzeba zebrać pieniądze do inwestycji lub wyłożyć swoje . Ja wyłożyłem i zbieram na poleconych teraz . RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - hunterpl444 - 11-09-2013 11:18 Ciekawy sposób aczkolwiek ryzykowny RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - AnnaKa - 11-09-2013 11:22 Ryzykowny by był gdybyśmy nie trzymali się Krajem do konta czyli raz PL raz USA ra DE ... Wtedy gwarantowany Ban a tak Neobux ma uczciwych nowych użytkowników przecież bo i tak dzięki nim zarabiają . RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - hertia - 11-09-2013 11:33 To na buxsach można zarobić ![]() RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - bolo9797 - 11-09-2013 11:36 Niee ![]() RE: Sposób na dodatkowe $$$ w Neobux ! Sprawdzony ! - AnnaKa - 11-09-2013 11:41 Można na buxach zarobić i to sporo lecz nie jest to 1 dzień jeśli nic nie inwestujemy , tu potrzeba czasu ![]() |