Zapłace za pomoc !(nieaktualne) KOSZ ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zapłace za pomoc !(nieaktualne) KOSZ ! (/Temat-Zaplace-za-pomoc-nieaktualne-KOSZ-7621) |
Zapłace za pomoc !(nieaktualne) KOSZ ! - Dareczek13 - 24-05-2010 18:24 Mam wielki problem z rejerstracją na readbud.com i nie działa to u zadnego z moich kumpli Więc prosze was o pomoc.. dokładniej, potrzebuje osoby ,która zechce zarejerstrować sie na readbud.com na dane,które ja podam(moje) poza mailem, którego ta osoba musi sama złozyc. Jezeli konto bedzie zweryfikowane(mailem) chętnie załpace, poniewaz z tego co wiem jest to strona wypłacalna i z bardzo dobrymi stawkami . Zainteresowani proszę o kontakt PW lub gg:13989247(bardzo często niewidoczny) PS. Owa rejerstracja jak najbardziej moze przebiegac z waszego reflinka, a gwarantuje, ze będę klikał codziennie ile się da ! TYLKO NIECH MI KURCZE DZIAŁA TO KONTO : ))) dodadkowo jeszcze reputem zarzuce ..hehe ; P RE: Zapłace za pomoc ! - Slivovica - 24-05-2010 19:15 Ja sie zgłaszam po "szacun^^". RE: Zapłace za pomoc ! - Dareczek13 - 24-05-2010 19:18 hehehe "szacun" dodany + hehehe temat uwazam za zamknięty pomógł mi Matt88 , a pomoc oferował mi równiez kolega u góry ^. Dzieki ! Zapłace za pomoc !(nieaktualne) KOSZ ! - DDK - 25-02-2012 14:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |