![]() |
Justpay? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: Justpay? (/Temat-Justpay-76111) |
Justpay? - szy1sw - 09-09-2013 12:56 Witam, jestem trakcie tworzenia strony zastanawiam sie nad wyborem serwisu platnosci(subskrypcje MT). Aktualnie decyduje sie na justpay z powodu szybkiej aktywacji, ale nie moglem znalezc opini o wyplatach ani nic z tych rzeczy. Czy ktos z was z nimi wspolpracowal lub korzysta z innego serwisu i go poleca(dotpay mnie nie interesuje z powodu opoznionych wyplat o ktore trzeba sie prosic) Ps sprawa tyczy sie wiekszych kwot. Przepraszam za ort ale pisze z telefonu RE: Justpay? - churel - 10-09-2013 16:22 Korzystałem rok temu z sms premium wypłata zawsze docierała domnie 10 dnia następnego miesiąca tj za wrzesień dostałbym pieniądze do 10 października ![]() RE: Justpay? - Boguśś - 10-09-2013 20:55 Ja slyszalem ze mozna sie tez z nimi dogadac. Ja wpisalem JustPay opnie i mialem troche tego w google.. RE: Justpay? - [Dj]Ninja - 17-08-2014 12:15 Mam tam konto od 2 miesięcy polecam jak dla mnie super serwis! POLECAM! ![]() ![]() RE: Justpay? - cancan - 06-05-2015 07:59 21 dni roboczych na wypłatę od dnia otrzymania rachunku/fv. Możliwość odpalenia IVR. Mają niby stawki na kilka krajów. Ale np w Czechach jako Os.Prywatna nie uruchomia Premium. |