![]() |
Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? (/Temat-Wypelniasz-Mobilne-Oferty-z-starterami-76029) |
Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - aero2 - 07-09-2013 18:32 W temacie codziennie podajemy oferty mobilne, które nam zaliczyło z starterami w serwisach GPT i podobnych. Co podajemy: - Nazwa pełna oferty. - Sieć afiliacyjna w której była wykonywana oferta, jeśli bez sieci - Submit. - Starter z jakiej sieci GSM - Karta SIM. - Czy miał połączenia wychodzące ważne. - Czy miał połączenia przychodzące ważne. - Czy miał coś na koncie - Stan Konta. - Czas, po jakim została zaliczona oferta. Nie pisać mi tu o Matomy i screenach, tylko o ofertach zaliczonych bez żadnych zgłoszeń. Myślę, że każdy kto zarabia na ofertach z starterami, polubi ten temat i będzie go rozwijał codziennie. ![]() Wiadomo, że już wszystkich ofert nie zalicza, ale są jeszcze nieznane, które zalicza cały czas. Nazwa pełna oferty mobilnej, którą zalicza na pewno, przyspieszy nam zarobek, bo sobie ją wszędzie wyszukamy i nie będziemy się denerwować, marnować starterów i czasu, by sprawdzić którą ofertę nam zaliczy. Za każdy dodany post z ofertą, otrzymacie reputacje + ![]() RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - patulsky1337 - 07-09-2013 19:19 Matomy i screeny to najlepszy sposób. Kilka dolarów dziennie idzie ^^ A z tych co mi zaliczyło wczoraj, bez zgłoszeń ( pusty starter PLAY): - MATOMY- Rozpocznij szybkie pobieranie! Za 1,69$ - MATOMY- Wygraj kupon na zakup markowej odzieży za 0,96$ RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - aero2 - 07-09-2013 19:31 O to mi chodziło mniej więcej, zapraszam ponownie ciebie i inne osoby. ![]() RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - sacrifice - 07-09-2013 19:35 potem się nie dziwcie, że nie zalicza wam polskich pobrań na PPA ![]() poza tym nikt o zdrowym rozumie nie będzie podawać swojego źródła żeby zaraz polaczki je wyniszczyły ![]() RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - aero2 - 07-09-2013 19:39 A czy ja mówię o źródle, konkretny adres WWW z ofertami? No tak, najlepiej być chamem i trzepać samemu, nie dzieląc się z innymi. ![]() RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - damianus627 - 07-09-2013 19:39 Zaraz się rzuci banda gimbusów i będzie po ofertach. RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - aero2 - 07-09-2013 19:50 Gimbusy mnie nie obchodzą, na LCP już nie dam nic. Kto chce się podzielić zaliczoną ofertą, niech doda, otrzymacie reputacje + RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - sacrifice - 07-09-2013 19:50 (07-09-2013 19:39)aero2 napisał(a): A czy ja mówię o źródle, konkretny adres WWW z ofertami? Puknij się w łeb. ty się puknij w łeb, bo większość zarabia tutaj na PPA i narzekają, że im leady z polski nie wchodzą to właśnie przez takich baranów jak ty ![]() RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - aero2 - 07-09-2013 19:52 Co mnie twoje PPA obchodzi? Zmień traffic i nie płacz. To chyba logiczne, że w PPA na starterach nie zarobi człowiek, tylko w GPT i podobnych. RE: Wypełniasz Mobilne Oferty z starterami? - Albercik - 07-09-2013 19:54 (07-09-2013 19:50)aero2 napisał(a): Kto chce się podzielić zaliczoną ofertą, niech doda, otrzymacie reputacje + KUSISZ OJ KUSISZ |