Takie se pytania :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Takie se pytania :) (/Temat-Takie-se-pytania-75926) |
Takie se pytania :) - Wooojte - 05-09-2013 21:48 No siema Może to było albo coś, ale mam pytania, myślę, że odpowiecie Więc : 1.Jeśli się w poście umieści GateWay to konwersja będzie większa czy taka sama ? 2.Oferty najlepiej ustawiać nisko z dużą konwersją czy z niską konwersją i dużymi $ ? 3.Czy jeśli ktoś wypełnij ofertę to czy może potem pobrać plik, bo mi ludzie pisali, że czekali 30 minut i pobranie nie działało RE: Takie se pytania :) - klavius - 05-09-2013 21:54 1. Zależy od ludzi, jedni stwierdzą że fake inni natomiast stwierdzą że to dobre a inni natomiast lubią linki. W sumie też zależy do czego dokładnie to stosujesz bo np w niektórych wypadkach linki są lepsze. 2.Jestem zdania Konwersja+dolary. 3.na 99.9% próba wyłudzenia pliku za free, często się to zdarza. |