![]() |
Zarabiaj do 400/500 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, 1 szt! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabiaj do 400/500 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, 1 szt! (/Temat-Zarabiaj-do-400-500-zl-miesiecznie-na-Allegro-Poradnik-wraz-z-nisza-1-szt-75921) |
Zarabiaj do 400/500 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, 1 szt! - Filox - 05-09-2013 20:29 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik wraz z niszą, jak zarabiać do 400 zł miesięcznie na Allegro, praktycznie bez wysiłku. 2.Opis przedmiotu : Sprzedaję poradnik + nisze zawartą w tym poradniku. . Na wstępie uprzedzam, nisza nie jest jakaś "złota", dużo osób sprzedaję ten produkt. W poradniku wszystko jest ładnie opisane jak zarabiać, co sprzedawać, po jakiej cenie. Prócz poradnika oczywiście oferuję pomoc... pomagam stworzyć aukcję (chodzi o wygląd), pomagam stworzyć opis. Wszystko ogranicza się do stworzenia odpowiedniej aukcji oraz wystawiania jej ponownie.. z tego mamy czysty zysk. Co oferuję: *poradnik wraz z niszą gotową do sprzedaży *pomoc przy stworzeniu aukcji, począwszy od wyglądu kończąc na opisie *wskazówki, za jaką kwotę sprzedawać, ile aukcji by jak najwięcej zarobić *stały kontakt GG ![]() **UWAGA**
Sprzedaję TYLKO 10 szt Cena: 34,99 zł ! PayPal - 12$
Osoby które kupiły poradnik
3.Zdjęcia : - stoki - Baleron333 - Athemis - hunterpl444 - BogatyPartner - poppinm - goblinX - Mrlukass - mecyj - adik0070 - wilek101 Konkurencja wciaz slaba ![]() Liczba szt: 2! ![]() ![]() Foty wypłat z ostatnich dni OSTATNIEJ AUKCJI ![]() ![]() Recenzja yazira
![]() Cytat:Nisza / pomysł na zarobek był omawiany w temacie surfera dotyczącego zarabiania na allegro (nie znajdował się w poradniku surfera), ale w poradniku znajdziemy kilka ciekawych porad które powinny poprawić zarobki, z tego co sprawdziłem to wszystko ładnie śmiga, do recenzji nie dostałem niestety "bonusu startowego", ale poświęciłem kilka plnów i bez przykładania się cena poradnika prawie zwróciła się w ciągu tych 2 dni. 4.Kontakt : GG - 9979758 bądź PW 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Konto bankowe, PayPal RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik + pomoc by Filox. - yazir - 05-09-2013 20:30 Nisza / pomysł na zarobek był omawiany w temacie surfera dotyczącego zarabiania na allegro (nie znajdował się w poradniku surfera), ale w poradniku znajdziemy kilka ciekawych porad które powinny poprawić zarobki, z tego co sprawdziłem to wszystko ładnie śmiga, do recenzji nie dostałem niestety "bonusu startowego", ale poświęciłem kilka plnów i bez przykładania się cena poradnika prawie zwróciła się w ciągu tych 2 dni. Pomijając niszę, poradnik zawiera porady z pogranicza bh/wh tzw grey hat, działanie jest legalne ale rzadko spotykane. Podsumowując, kokosów z tego nie ma, ale te 400 zł o których mowa w temacie jest całkiem realne, a nawet można to przekroczyć. Kupujecie oczywiście na własną odpowiedzialność, nic nie robiąc nie zarobicie... ale to każdy powinien wiedzieć. RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik + pomoc by Filox. - mireck - 05-09-2013 21:29 Czekamy na recenzje ![]() Odp: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik + pomoc by Filox. - Filox - 06-09-2013 05:44 Co to bonusu, to yazir nie dostal. Poniewaz dopiero wczoraj wpadlem na pomysl, by go dodac..;/ za co przepraszam. Co do watku Surfera, z tego co pamietam. To tak, nisza na ktorejs stronie byla poruszana. Lecz nie byla udostepniona na 1szej stronie ![]() Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik + pomoc by Filox. - Zły_Szeląg - 06-09-2013 09:31 To teraz kazdy bedzie kartkowal poradnik surfera, a to jeden z najdluzszych watkow na forum ![]() RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, recenzja yazir - Filox - 07-09-2013 09:48 Pozostało tylko 9 szt. RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, recenzja yazir - dvt - 07-09-2013 16:38 Yazir, trzeba mieć DG, aby na tym zarobić to 400zł? RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, recenzja yazir - Filox - 07-09-2013 16:47 @up Nie, 400 zł zarobisz na wystawieniu w ciągu miesiącu 3 - 4 aukcji. A jeżeli co miesiąc regularnie wystawiasz te same aukcję to wtedy DG jest potrzebna. Więc warto robić przerwy. Do wszystkiego na Allegro (mówię o sprzedaży ciągłej) trzeba mieć DG. RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, recenzja yazir - Scoobyx - 07-09-2013 16:48 Zależy jak będziesz długo na tym zarabiać. Jeśli będzie to sprzedaż ciągła, to niestety musisz założyć DG. Jeśli np. tylko przez miesiąc to wystarczy, że rozliczysz się z US. RE: Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro - Poradnik wraz z niszą, recenzja yazir - Filox - 08-09-2013 17:03 Zostało 7 sztuk!, 2 szt. - rezerwacja ![]() |