Prizee - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Serwisy z Nagrodami, Konkursy Internetowe (/Forum-Serwisy-z-Nagrodami-Konkursy-Internetowe-42) +--- Dział: Dyskusja o serwisach z nagrodami (/Forum-Dyskusja-o-serwisach-z-nagrodami-255) +--- Wątek: Prizee (/Temat-Prizee-75845) |
Prizee - legalnybuszek - 04-09-2013 16:10 Prizee wznowiła wysyłkę nagród do Polski , krótki opis na czym to wszystko polega chodź wiem że wielu pamięta tą stronę Każdego dnia mamy do wykorzystania partie, w których zdobywamy tzw. "bubz" - jednostkę, którą możemy wymienić na pieniądze lub nagrody. Oto niektóre z nagród: zegarek, gra komputerowa, wycieczki, aparat cyfrowy, kamera, konsole do gier, telewizor plazmowy. Generalnie, znaleźć możemy różne fajne gadżety, o które warto się postarać. Jeżeli ktoś nie logował się na stronie Prizee przez rok to konto najprawdopodobniej zostało usunięte .Proszę o rejestrację się z Mojego polecenia i z góry dziękuję http://www.prizee.com/pl/ RE: Prizee - Papass - 04-09-2013 17:23 Koszt przesyłki od 25,12 zł do 67 zł, pozdrawiam RE: Prizee - nakyplaygames - 07-09-2013 18:38 Przesylka juz mnie zniechecila Edit: Info ze strony. Cytat:Ile wynoszą koszty wysyłki? RE: Prizee - tomula06 - 07-09-2013 19:02 pokaz dowod ze wysylaja do polski znów... a zeby wygrac nagrody to trzeba chyba licytowac zeepy co nie? RE: Prizee - nakyplaygames - 07-09-2013 19:11 (07-09-2013 19:02)tomula06 napisał(a): pokaz dowod ze wysylaja do polski znów... Zgadza sie, pobawie sie w te gry i wam powiem jak Edit: Moje staty RE: Prizee - tomazzi - 07-09-2013 21:09 miałem na koncie kilkanaście tysięcy bubz, po informacji spróbowałem sie zalogować na swoje konto ( nie było mnie na nim kilka lat odkąd przestali słać nagrody do polski) i niestety mojego konta nie ma w ich bazie danych ładnie pogrywają ehhhh była kiedyś fajna strona, ale tam gdzie polacy tam robi się zawsze syf dzięki pomysłowości wielu - ginące paczki, naiwni fracuzi wysyłający kilka/kilkanaście razy tą samą rzecz do jednej osoby bo przecież paczka nie doszła a potem handel na allegro RE: Prizee - legalnybuszek - 08-09-2013 22:49 (07-09-2013 19:02)tomula06 napisał(a): pokaz dowod ze wysylaja do polski znów... Wejdź na strone i nie potrzebne są żadne dowody że wysyłają do Polski .. Strona nie była w J.Polskim a już jest i również sklep nie był dostępny dla naszego kraju , wcześniej był komunikat że sklep jest zamknięty a teraz możesz zamawiać ,tak trzeba mieć też zeepy do licytacji , wczoraj czytałem na forum że już pierwsze osoby zamówiły nagrody i dostały wiadomość że wygrały licytację więc raczej z wysyłką nie ma problemu .W tygodniu postaram się zamówić coś większego bo mam uzbierane 1300 euro więc może się uda a jeżeli nie to życie RE: Prizee - zila - 24-12-2013 22:02 i co, wysyłają do Polski nagrody? RE: Prizee - CMRR - 24-12-2013 22:03 Tak. Widziałem kilka fotek nagród na kilku forach RE: Prizee - zila - 24-12-2013 22:21 ok, czyli warto do nich powrócić. Zapraszam do klanu POLSKA-GRUPA - szybciej zdobędzie się bubzy. |