FireCash, AstroCash a może ShareBay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: FireCash, AstroCash a może ShareBay (/Temat-FireCash-AstroCash-a-moze-ShareBay-75844) |
FireCash, AstroCash a może ShareBay - szalonymad - 04-09-2013 16:02 Ogarnąłem wszystkie sprawy (tak, wiem zakup nowych książek i tornistra do 1 klasy gimnazjum mi trochę zajęło ) i postanowiłem zarabiać za pomocą PPA i który serwis wybrać? Chciałbym usłyszeć opinie użytkowników którzy już w tym siedzą i się znają. Bardzo zależy mi na opiniach a bardziej porównaniu stron przez osobę którą na początku zarabiała na X a zmieniła strone na Y. Do moderatora - Miałem dylemat do jakiego działu wrzuć ten temat więc jeżeli źle wybrałem proszę o przeniesienie RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - m4rcin93 - 04-09-2013 16:04 ShareBay - przez wrzesień 91% czyli najwięcej zarabiałbyś ze wszystkich tych serwisów, na dodatek wypłaty praktycznie "na życzenie". RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - Bolt - 04-09-2013 16:08 Tyle że na Sharbay jak się spojrzy w topkę to najlepszy w tej chwili ma dziś 20$ a na astro 15 razy więcej, to o czymś świadczy. Ja bym wybierał między Astro a Firecash edit: może niezbyt trafne to porównanie na górze ale tak czy siak różnica jest kolosalna RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - szalonymad - 04-09-2013 16:18 @bolt wiesz chodziło aby nie było tutaj opinii osób które gówno się znają i uważają ze ich serwis to bóg a resztą ble RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - MixKosa - 04-09-2013 16:29 Kolego to ty się zastanów co ty chcesz wiedzieć bo chyba sam nie wiesz, piszesz temat ze chcesz usłyszeć coś o serwisach PPA a potem mówisz ze chcesz ze nie chcesz słyszeć opinii to co mamy ci powiedzieć? ksiądz jedzie na rowerze i szczela? ze swojej strony polecam AC dobre stawki i konwersacja. RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - surfer0700 - 04-09-2013 16:44 Z tych trzech to ja wybrałbym ShareBay. AstroCash - no to jest lepsze niż kabaret, możesz poczytać w ich temacie. FireCash - marny kontakt, ciężko się dogadać, wiele niejasnych kwestii. ShareBay - kontakt praktycznie zawsze czy to gg czy PW do Karczu i odpowiedź masz tego samego dnia. + 91% stawek we wrześniu. Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja opinia, nikt nie musi się z nią zgadzać. RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - Bandaid - 04-09-2013 16:48 Najlepszym, przynajmniej jeśli mowa o polskich serwisach, jest AstroCash. Po prostu ma najwyższe stawki, w dodatku bez żadnych kont, co dla początkującego też jest bardzo istotne. RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - daniel42na - 04-09-2013 16:52 Przecież możesz załóżyć konta na każdym z tych portali i po wchłonięciu w temat podjąć samodzielną decyzje co Ci najbardziej odpowiada. Wbrew pozorom nie ma to takiego kluczowego znaczenia który serwis wybierzesz tylko to jak będziesz się starał. RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - m4rcin93 - 04-09-2013 16:53 Wypłaty raz w miesiącu, a jak chcesz szybką to prowizje płacisz.. Naprawdę, super ten AstroCash jest.. Topka słaba, bo mało osób tam zarabia, gdyż jest to stosunkowo nowy serwis. RE: FireCash, AstroCash a może ShareBay - surfer0700 - 04-09-2013 16:55 (04-09-2013 16:53)m4rcin93 napisał(a): Wypłaty raz w miesiącu, a jak chcesz szybką to prowizje płacisz.. Naprawdę, super ten AstroCash jest.. Zapomniałeś dodać, że jak przychodzi czas wypłat to nagle pojawia się "zasłużony" urlop. No ale gateway zrobili... |