![]() |
Jak wykorzystać swoje zaplecze? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak wykorzystać swoje zaplecze? (/Temat-Jak-wykorzystac-swoje-zaplecze-75667) Strony: 1 2 |
Jak wykorzystać swoje zaplecze? - pepopepko - 01-09-2013 11:48 Witam. Chciałem zapytać wszystkich wtajemniczonych i biegłych w tematyce zarabiania. Mam przygotowane zaplecze w postaci dobrego konta na facebooku, dużo aktywnych znajomych itp(ale nie o tym mowa). Mianowicie chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można to wykorzystać? Jakie serwisy to umożliwią(nie pytam tutaj sztywno na blachę co robić po kolei), chciałbym także zaznaczyć, że wymaga to raczej jakiegoś systemu międzynarodowego bo w tą stronę mój profil na fb "uderza" Z góry dzięki za pomoc. RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - PokerStars1910 - 01-09-2013 11:54 Szczerze no to nie jest to żadna kopalnia złota... Każdy przecież może przygotować takie konto, więc to nie jakiś wyczyn. Serwisy do lajkowania fanpage, ale z tego będą grosze. RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - Revoltan - 01-09-2013 11:56 Polubiszto, likemore ![]() RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - pepopepko - 01-09-2013 11:57 Chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi, raczej myślałem o czymś takim: Mam konto fb>promuje na nim blog czy coś tam>ktoś np klika tam w linka i po prostu korzystam z odsłon - problem mój tkwi w tym co najlepiej wybrać? RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - v3XeR - 01-09-2013 12:01 może uda Ci się zdobyć coś na easysub RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - PokerStars1910 - 01-09-2013 12:09 (01-09-2013 11:57)pepopepko napisał(a): Chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi, raczej myślałem o czymś takim: Mam konto fb>promuje na nim blog czy coś tam>ktoś np klika tam w linka i po prostu korzystam z odsłon - problem mój tkwi w tym co najlepiej wybrać? To nawet nie wiem, że takie serwisy istnieją, ale i tak z tego będą grosze, przykładowo... Masz 1000, generalnie w miarę międzynarodowo Ktoś tam ma bloga, pragnie go wypromować Umieszczasz linka do Jego bloga W linka wchodzi 400 (bardzo optymistycznie) Twoich znajomych 200 z nich zupełnie nie jest zainteresowanych zawartością bloga 150 na nim chwilkę posiedzi i zgasi 50 kliknie reklamę na blogu, czasami go odwiedzi I co Ty tutaj zarobisz? Dla zobrazowania - na FanPage z ilością ok 10 000 lajków reklama kosztuje 6 zł. ![]() @UP easysub.pl odpada - kolega ma raczej ziomków zza granicy. RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - Krytyk - 01-09-2013 12:09 Wszystko zależy od tego, ile masz tych znajomych. edit, @up Co ty bredzisz? 6zł za reklamę na fanpage co ma 1000 fanów? hahahahaha. Za 6zł to już masz reklamę na fanpage 50k fanów a nie 1000... RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - pepopepko - 01-09-2013 12:10 Właśnie przyglądałem się na easysub, z tym, że to tylko i wyłącznie polski target i tutaj jest bariera, pytanie czy są takie serwisy podobne do easysub działające na międzynarodowym serwisie? RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - PokerStars1910 - 01-09-2013 12:12 (01-09-2013 12:09)Krytyk napisał(a): Wszystko zależy od tego, ile masz tych znajomych. Miało być 10 000, wybacz - z taką ofertą też się spotkałem. ![]() RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - sheko12 - 01-09-2013 14:11 Prościej by było założyć fanpage o jakiejś tematyce, promować go i zdobywać ''Lubie to!'' od prawdzych i przede wszystkim realnych użytkowników a nie kont fikcyjnych, następnie zarabiać pieniądze np za reklamowanie ogólnotematycznych stron internetowych. pieniądze mogą być dość wysokie np za 200 unikalnych masz 20zł ![]() Może troszeczke wyszedłem po za bariere tematu ;p przepraszam |