Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem (/Temat-Cos-dziwnego-dzieje-sie-z-moim-blogiem-75664) |
Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - siwrus1231 - 01-09-2013 11:33 Siemka. Chce dzisiaj wejść na bloga/do panelu admina i strona nie może się załadować. Próbowałem na innej przeglądarce i to samo ;/ Co się dzieje? PS. Hosting i domena na az.pl. Dziwne bo gdy wchodze na inną strone pod tym samym hostingiem też się nie wczytuje... Nigdy nie było z tym problemu. RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - MrSkacowany - 01-09-2013 12:18 Jeżeli masz to przywróć bazę danych. Gdy się okaże że nie zrobiłeś backupa napisz do supportu az.pl podobno robią regularne kopie. Nie zapomnij zapisać aktualnej bazy... RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - daniel42na - 01-09-2013 12:21 może ddosik? sprawdź: http://downforeveryoneorjustme.com/ RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - siwrus1231 - 01-09-2013 13:25 Dziwne bo niekiedy wyświetla strone niekiedy nie. Teraz nie wyświetla, wszedłem na tą strone co mi przeslałeś i wyskakuje : It's not just you! xxx looks down from here. Natomiast wcześniej wyskakiwało, że to tylko u mnie... Teraz nawet jak strona działa pisze: It's not just you! xxx looks down from here. RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - daniel42na - 01-09-2013 13:38 Napisz do supportu serwisu hostingowego, zaglądnij w logi. RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - siwrus1231 - 01-09-2013 13:47 Napisałem. Ale dzisiaj pewnie nic na to nie poradzą bo niedziela Co mogło się stać? Jeszcze wczoraj wszystko działało bez zarzutu... Mówisz patrz na logi... Gdzie mogę je sprawdzić? Teraz wyskakuje : 502 Bad Gateway RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - sheko12 - 01-09-2013 14:05 Możliwe że nastąpiło przeciążenie maszyn i serwery zamulają bądz po prostu jakaś usterka ze strony firmy, pisz na support ale nie bał bym się o np włamanie czy usunięcie strony, bardziej podejrzewał bym atak DDoS RE: Coś dziwnego dzieje się z moim blogiem - makingmoney - 01-09-2013 14:41 ... |