Praca z BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Praca z BTC (/Temat-Praca-z-BTC-75648) |
Praca z BTC - EmDzey - 01-09-2013 01:28 No więc. Zaczęło się od wiadomości gdzieś w necie czy w TV że BitCoin staje się mocniejszy i od razu narodził się pytanie....Co to u diaska jest BitCoin? Podobno jest cenniejszy niż złoto. Kiedy już doczytałem co to jest i jak założyć portfel postanowiłem to wypróbować. Skutek: Mały ale wielki POZYTYW, mianowicie. Dziś rano dostałem pierwszy potwierdzony przelew na portfel tj. 0,09 zł czyli 9 groszy. Więc na mojej twarzy pojawił się LOL. Teraz zamieram wrzucić pare uciułanych groszy w koparkę ale nie BitCoin tylko LiteCoin. Z coinbox.me udało mi się uciułać 0.00010500 BTC czyli jakieś 6gr, ktoś powie lipa totalna ale ziarnko do ziarnka i uzbierało się 10zł, 20 gr w 3 dni. Teraz czekam na przelewy zobaczymy może coś z tego będzie? A i jeśli mogę prosić to kliknijcie ten link, wiecie o co chodzi : http://www.bitvisitor.com/?ref=1Jj4vkUxpGvczJYGNZG1uToPL3dNqjtQJU Przeczytajcie co tam pisze może wam się przyda a na pewno nie zaszkodzi. Wirusa też tam nie ma więc luzik. Postaram się w miarę na bieżąco zdawać relację z moich działań. Jak coś to pytajcie. POZDRAWIAM. Niech żyje nam górniczy stan !!! RE: Praca z BTC - v3XeR - 01-09-2013 10:04 Coś innego niż PPA, powodzenia RE: Praca z BTC - bolo9797 - 01-09-2013 10:08 Jak cos wirtualnego moze byc wiecej warte jak zloto .. Jakis przelicznik jest ?? Nie wiedzialem ze uncje mozna porownac do 1 btc . RE: Praca z BTC - Golona - 01-09-2013 10:29 1BtC jest wart mniej więcej 400zł ale z tego co wiem zdarzały się momenty w których wart był grosze Praca z BTC - Admin - 01-09-2013 10:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |