pewna strona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: pewna strona (/Temat-pewna-strona-75617) |
pewna strona - kolega21 - 31-08-2013 13:55 Jest pewna strona w sieci która zbiera fundusze na tworzenie gier 2D i 3D. Coś na zasadzie tworzenia gry i można swój projekt im podać, a oni budżet zbiorą. Pytanie moje jest takie: Czy skoro dorzucam się do gry np. 100-200 zl to czy dana strona płaci mi % od sprzedaży ? ale czy mam też prawo ingerencji w grę ? np. chcę by w grze była np. postać kobiety z bronią i czy oni mi zapewnią to że mój pomysł trafi do gry lub chociaż zostanie rozpatrzony? bo nie piszą o tym wprost RE: pewna strona - Qwik - 31-08-2013 13:57 Wszystko zależy od regulaminu ale jeśli gra ma duży budżet to twoje 100 zl jest niczym wiec tylko możesz dostać grę. RE: pewna strona - Evid3nce - 31-08-2013 13:58 Jeśli piszesz "pewna strona" to skąd mamy wiedzieć o jaki serwis chodzi? Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 4 RE: pewna strona - hertia - 31-08-2013 15:06 Zależy od regulaminu serwisu i od budżetu projektu no i odtwórców projektu a co to za strona? Teraz to dość popularny sposób wiele gier tak teraz finansuje się ze składek graczy zwłaszcza te popularne serii albo projekty znanych firm z branży gier. RE: pewna strona - Evid3nce - 31-08-2013 19:14 Może Kickstarter? |