Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... (/Temat-Zapis-do-sejfik-com-z-dodatkami-ode-mnie-75611)

Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - uslugiprzeznet - 31-08-2013 12:39

Chciałbyś dołączyć do sejfik.com? Ja chętnie pomogę Ci wystartować.
Na początek - jak zarobić w sejfik.com?
Klikanie w e-maile za 1gr

Klikanie w banery za 0,25 - 1gr

Klikanie w kliki konkursowe 1pkt - 3pkt => gdy uzbieramy 500pkt (ok. 3 dni) - wystawiamy je na sprzedaż za 20gr (schodzą jak świeże bułeczki)

Płatne zapisy (zapisujemy się do innych tego typu serwisów i po np. 14 dniach aktywności w sejfiku dostajemy premię. Potem możemy zrezygnować z klikania w tamtym serwisie. Wynagrodzenie 10gr - 2zł

Płatne zadania - 10gr do kilku złotych

Płatne pisanie - od 1gr do 25gr ( w tej chwili dostępne jest pisanie na forum o neetbookach i laptopach , nie trzeba się na tym znać - wynagrodzenie 5gr za post oraz 10gr za temat)

Płatne pobieranie - 0,5gr - 2gr (pobieramy plik, wpisujemy kod z tego pliku i dostajemy wynagrodzenie automatycznie)

Zarabiamy na Gadu-Gadu (za samo powiązanie konta GG i sejfik - premia 10gr automatycznie dopisana do stanu konta)

Facebook - sytuacja taka jak wyżej

Manualsurf - surfujemy po punkty

Strona startowa - 25gr za wstawienie jej w swojej przeglądarce Wink

Promowanie PTP - promujesz link i za każde 1000 kredytek dostajesz 1,7zł

Promowanie banera - promujesz baner na swojej stronie Smile

Wystawianie aukcji - na aukcję wystawić możesz np. swój zapis do innego GPTR - inni klikacze licytują i ceny dochądzą do nawet kilkunastu złotych za 1 zapis. Jeśli zdobędziesz poleconych w sejfik.com to możesz ich szybko za pomocą aukcji odsprzedać - aktywny polecony bez swojej siatki (samotny klikacz) wart jest około 10zł ... Pomyśl sobie ile możesz zarobić Smile

Wypłata - od 3zł na Paypal i 10zł na Konto bankowe Smile - dodatkowo dostajesz bonus lojalnościowy od wypłaty => aż 10% kwoty twojej wypłaty trafia DODATKOWO na twoje konto w sejfik.com po 45 dniach od jej zrealizowania. Przykładowo - wypłacasz 20zł , to po 45 dniach na twoje konto w sejfiku trafia 2zł za nic Wink

Co otrzymujesz ode mnie :
* Pełna pomoc na PW , GG oraz komunikator w sejfik.com
* Za sam zapis , wyklikanie wszystkich reklam oraz e-maili przez 3 dni - 25gr na Paypal
* Po tygodniu aktywności - promocja twojego linku PTP z sejfika na 500 wejść
* Po miesiącu aktywności - promocja twojego linku PTP z sejfika na 1000 wejść
* W chwili gdy zlecisz swoją pierwszą wypłatę na kwotę minimum 10zł - przepisuję Ci 1 aktywnego poleconego , który będzie klikał dla Ciebie (będzie też zarabiał dla mnie Smile )
* Jeśli rozbudujesz dobrze swoją siatkę , będziesz dla mnie dochodowym klikaczem to rozważę także zakup VIPA dla Ciebie (50zł) na swój koszt.

LINK DO ZAPISU: http://sejfik.com/pages/index.php?refid=gepard1

Dodatkowo: Reputacja +1 na forum

RE: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - zabajka - 31-08-2013 12:44

(31-08-2013 12:39)uslugiprzeznet napisał(a):  Klikanie w kliki konkursowe 1pkt - 3pkt => gdy uzbieramy 500pkt (ok. 3 dni) - wystawiamy je na sprzedaż za 20gr (schodzą jak świeże bułeczki)

ale bzdury opowiadasz, chyba iż pomoc twoim poleconym ma polegać na tym byś ty więcej jeszcze dzięki nim i wprowadzaniu ich w błąd zarabiał

nie opłaca się kompletnie wcale sprzedawać punktów!!!! najlepiej sensownie je zbierać, pomnażać w orzeł czy reszka i kupować za nie reklamę ptp sejfika w sejfiku - na takiej zamianie z ptp się więcej wyciągnie pln niż na sprzedaży punktów

RE: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - uslugiprzeznet - 31-08-2013 12:46

(31-08-2013 12:44)zabajka napisał(a):  
(31-08-2013 12:39)uslugiprzeznet napisał(a):  Klikanie w kliki konkursowe 1pkt - 3pkt => gdy uzbieramy 500pkt (ok. 3 dni) - wystawiamy je na sprzedaż za 20gr (schodzą jak świeże bułeczki)

ale bzdury opowiadasz, chyba iż pomoc twoim poleconym ma polegać na tym byś ty więcej jeszcze dzięki nim i wprowadzaniu ich w błąd zarabiał

nie opłaca się kompletnie wcale sprzedawać punktów!!!! najlepiej sensownie je zbierać, pomnażać w orzeł czy reszka i kupować za nie reklamę ptp sejfika w sejfiku - na takiej zamianie z ptp się więcej wyciągnie pln niż na sprzedaży punktów

Każdy zarabia na swój sposób - jedni wolą PTP , inni wolą wystawić i sprzedać. Rób jak chcesz.

RE: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - zabajka - 31-08-2013 12:49

(31-08-2013 12:46)uslugiprzeznet napisał(a):  
(31-08-2013 12:44)zabajka napisał(a):  

Każdy zarabia na swój sposób - jedni wolą PTP , inni wolą wystawić i sprzedać. Rób jak chcesz.

matematyka i liczby są bezwzględne

(20-08-2013 16:12)zabajka napisał(a):  dla przykładu :

7500 punktów to 5000 wejśc w ptp co daje 2100 punktów wartych 3,57 pln
7500 x 0.0004 ( bo w takiej cenie schodzą ) daje 3 pln minus 10% = 2,70 pln

więc wolę poczekać i mieć 0.87 gr więcej z ptp niż sprzedać punkty i mieć o prawię złotówkę mniej

RE: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - uslugiprzeznet - 31-08-2013 12:56

Dziękuję za wypowiedź w temacie - a co do twojego oskarżenia że chcę żerować na poleconych to:
* czy on te punkty sprzeda,
* czy on te punkty wymieni na reklamę PTP
* czy Bóg wie co on z nimi zrobi
=>=> To ja mam z tego tyle zarobku co on naklika Wink <=<=

RE: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - zabajka - 31-08-2013 13:01

(31-08-2013 12:56)uslugiprzeznet napisał(a):  Dziękuję za wypowiedź w temacie - a co do twojego oskarżenia że chcę żerować na poleconych

ciemnotę to wciskaj głupszym od siebie, celem naganiaczy takich jak ty do sprzedaży punktów jest jeden :
byle więcej ich sprzedawało tracąc, ja zakupię tanio a mając vip to sprzedam je drożej i na naiwności nieświadomych zarobię i takie właśnie działanie ma na celu to zachęcanie do sprzedaży punktów by nie dość, że dostanę % od jego punktów to jak wystawi je taniej na sprzedaż i straci to ja zyskam jak kupię taniej a sprzedam drożej

RE: Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - uslugiprzeznet - 31-08-2013 13:10

Ja akurat nie skupuję punktów - sam je sprzedaję - jeśli nie wierzysz to zapytaj na czacie , że sprzedaję Wink

Zapis do sejfik.com - z dodatkami ode mnie... - surfer0700 - 11-11-2013 01:27

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.