![]() |
Piramida poleconych ZielonyMail.com - zajrzyj koniecznie :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Piramida poleconych ZielonyMail.com - zajrzyj koniecznie :) (/Temat-Piramida-poleconych-ZielonyMail-com-zajrzyj-koniecznie-75561) |
Piramida poleconych ZielonyMail.com - zajrzyj koniecznie :) - uslugiprzeznet - 30-08-2013 19:02 A więc najpierw kilka słów o zielonym mailu:
![]() Uczestników: 52,501 osób Wypłaty i wydatki: 142,218.06 Polskich Złotych Te statystyki mówią SAME ZA SIEBIE!!! Stawka za przeczytany email - 1gr - 5gr Stawka za każdy kliknięty baner - 0,25gr - 2gr Stawka za klik konkursowy - 0,1gr -0,2gr Stawka za promowanie PTP - 2zł/1000 kredytek Płatne zadania - w tej chwili 13 zadań po 1zł każdy!!! Udział w zarobkach naszych poleconych na 5 POZIOMACH : 10% - 8% - 5% - 3% - 1% Wypłata - już od 15 złotych NIE ZWLEKAJ Z ZAPISEM - DOŁĄCZ JUŻ TERAZ. NAPISZ POST O TREŚCI - CHCĘ DOŁĄCZYĆ ![]() Zasady: * piszesz w odpowiedzi: [b]Chcę dołączyć * rejestrujesz się z reflinka który dostaniesz na PW * poleceni dodawani są według wzoru wymyślonego przez MrocznyKiLL (piramida sejfik.com) *aby nie bałaganić w postach - swoje reflinki podajecie mi również TYLKO NA PW... * wymagana aktywność - nieaktywni przez minimum 72h - są usuwani z piramidy (chyba że napisali powód nieaktywności na PW ) Zapraszam też do 3 pozostałych piramid, które niebawem powstaną ![]() RE: Piramida poleconych ZielonyMail.com - zajrzyj koniecznie :) - marcel_kk - 30-08-2013 19:06 Serwis wypłacalny, jestem tam już od 2010-05-01 07:27:26 szkoda tylko że serwis się uwstecznił, stawki makabryczne, może admin tego serwisu Aleksander Głowacki ruszy głową i coś pozmienia, bo szkoda aby upadł bo jest to jeden z nielicznych serwisów, który działa od lat i jest uczciwy. RE: Piramida poleconych ZielonyMail.com - zajrzyj koniecznie :) - uslugiprzeznet - 30-08-2013 19:17 Dziękuję za dodanie opini ![]() ![]() Piramida poleconych ZielonyMail.com - zajrzyj koniecznie :) - Klin - 27-06-2015 19:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |