Buxy i GPTR - ile zarobiliśmy :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Buxy i GPTR - ile zarobiliśmy :) (/Temat-Buxy-i-GPTR-ile-zarobilismy-75531) |
Buxy i GPTR - ile zarobiliśmy :) - uslugiprzeznet - 30-08-2013 13:45 Postanowiłem stworzyć odrębny temat dla początkujących (oraz tych zaawansowanych również) abyśmy wypowiedali się o swoich zarobkach,dorobkach oraz wypłatach tylko w serwisach GPTR, surfach, buxach. Na forum niby jest ogólny temat, lecz tam chwalą się głównie zawodowcy swoimi tysiącami z PPA, buków, forex,inwestycji... Tutaj pochwalić się może bez krempacji KAŻDY swoimi dorobkami (nawet jeśli mowa o sprawach groszowych), ilością zebranych ref (opcjonalnie) , sumą wypłat (opcjonalnie) ... NIE REKLAMOWAĆ.... A więc zacznę ja: LuckyMails: *jestem userem od : 29 sierpień 2013 *zdobyłem poleconych : 3 *zarobiłem już: 0,27 zł *wypłaciłem : 0,00 ImperiumReklamy: *jestem userem od : 28 sierpień 2013 *zdobyłem poleconych : 3 *zarobiłem już : 0,44 zł * wypłaciłem : 0,00 ZielonyMail: *jestem userem od : 22 sierpnia 2013 *zdobyłem poleconych : 6 * zarobiłem już: 1,02 zł * wypłaciłem : 0,00 Sejfik: *jestem userem od: 22 sierpnia 2013 *zdobyłem poleconych : 5 *zarobiłem : 2,52 zł *wypłaciłem : 0,00 Ekasiorka: *jestem userem od : 17 sierpnia *zdobyłem poleconych: 39 *zarobiłem już: 4,14 *wypłaciłem: 0,00 Neobux: *jestem userem od 16 sierpnia 2013 * zdobyłem poleconych - 115 wypożyczonych * zarobiłem: 9$ * wypłaciłem: 3,57$ Zapraszam do podawania swoich statystyk - lubię to czytać Nie dodajemy co kilka dni wpisu, tylko edytujemy stare |