Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na PPA - Podstawy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie na PPA - Podstawy (/Temat-Zarabianie-na-PPA-Podstawy-75460)

Strony: 1 2 3

Zarabianie na PPA - Podstawy - Szaman1644 - 29-08-2013 11:24

Na pewno poradnik przyda się wszystkich, którzy nie mieli jeszcze żadnej styczności z PPA. Poradnik składa się z 8 stron, które wprowadzą cię krok po kroku. W poradniku są też ogólne nisze, które można rozwinąć i zacząć dobrze zarabiać. Zapraszam do pobierania.

Poradnik: http://catshare.net/9e2wJrgAkoOq2Wcx

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - haggard - 29-08-2013 11:31

Podany plik został usunięty

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - Szaman1644 - 29-08-2013 11:33

(29-08-2013 11:31)haggard napisał(a):  Podany plik został usunięty

Działa link. Poczekajcie podam inne jeszcze linki. Spróbuj teraz.

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - szalonymad - 29-08-2013 14:14

Link działa i bezproblemowo można pobrać pdf'a.
Dla osób takich jak ja, co dopiero zaczynają się bawić w ppa poradnik idealny Smile

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - Hiuston - 29-08-2013 14:56

Mam pytanko dotyczące punktu 6.Wyświetlenia filmików. Youtube nie cofnie tych wyświetleń? I czy nasze konto nie dostanie bana? Bo lipa by była pozycjonować filmik i bana wyrwać za głupie wyświetlenia.

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - Slight - 29-08-2013 15:03

A niech tam, poczytam sobie.. Big Grin
dołnload!

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - Szaman1644 - 30-08-2013 06:58

(29-08-2013 14:56)Hiuston napisał(a):  Mam pytanko dotyczące punktu 6.Wyświetlenia filmików. Youtube nie cofnie tych wyświetleń? I czy nasze konto nie dostanie bana? Bo lipa by była pozycjonować filmik i bana wyrwać za głupie wyświetlenia.

Niestety, ale aktualnie już ta metoda nie działa, bo skutkuje banem. W tej chwili polecam zdobywanie wyświetleń poprzez SYV. Możecie także spróbować GigaViews, które daje nam 1000 wyświetleń za darmo, jednak tylko na 1 filmik.

Jeszcze dziś postaram się przepatrzeć cały poradnik od początku do końca i poprawię błędy.

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - prololex - 30-08-2013 07:10

Bardzo dobry poradnik dla laików takich jak ja . Kilka nowych rzeczy się dowiedziałem :-) Dzięki

P.S Pisałeś w poradniku , że nie bd pisał jak promować bloga , bo jest tego dużo w sieci , możesz podrzucić link do jakiegoś wartościowego poradnika seo ?

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - Klin - 30-08-2013 11:09

Zatoka piratów nie jest warezem a wyszukiwarka torentow.

Pozdrawiam

RE: Zarabianie na PPA - Podstawy - Szaman1644 - 30-08-2013 11:15

(30-08-2013 07:10)prololex napisał(a):  Bardzo dobry poradnik dla laików takich jak ja . Kilka nowych rzeczy się dowiedziałem :-) Dzięki

P.S Pisałeś w poradniku , że nie bd pisał jak promować bloga , bo jest tego dużo w sieci , możesz podrzucić link do jakiegoś wartościowego poradnika seo ?

Jeszcze dziś będę robił poradnik jak zrobić hacka w Visual Basic. Powinienem jeszcze dziś go opublikować. Co do promowania to poszukam dziś czegoś.