[rFactor] rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [rFactor] rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku (/Temat-rFactor-rFactor-nakladka-TV-Instalacja-krok-po-kroku-7545) |
[rFactor] rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - blackjoe - 23-05-2010 14:06 Co to nakładka TV ? Nakładka tak jak w transmisjach f1 pokazuje nam licznik obrotów silnika, prędkości uzyskane w danym sektorze, czasy sektorów a także czas który pozostał np. do zakończenia sesji lub w czasie wyścigu ilość okrążeń oraz ilość paliwa i liczbę okrążeń jaką można na nim przejechać. Mod TV pobieramy stąd Instrukcja instalacji krok po kroku. Otwieramy archiwum z modem tv Otwieramy TvStyleInstall_09.rar Uruchamiamy instalator i przechodzimy kolejno przez okna instalatora. Wybieramy folder w którym jest zainstalowany rFactor Idziemy dalej, instalator skopiuje pliki modu tv. Po zainstalowaniu moda odznaczamy "open config" i "run rfactor" Teraz trzeba wgrać uaktualnienie robimy to otwierając : Następnie wypakowujemy lub przenosimy metodą przeciągi i upuści pliki uaktualnienia to folderu z grą I tak oto zainstalowaliśmy nakładkę TV do rFactora Teraz kolej na wgranie skina 2010 do modu TV Pobieramy stąd zegary 2010 otwieramy archiwum i otwieramy folder z rFactorem dalej przechodzimy do Plugins potem TVSTYLE (standardowo C:\Program Files\rFactor\Plugins\TVSTYLE) I przeciągamy folder F12010_prunn to folderu TVSTYLE Trzeba jeszcze skonfigurować nakładkę Robimy to klikają w folderze TVSTYLE plik TVSTYLECONFIG.exe Ukaże się nam takie okienko Klikamy w nim MOD SELECTOR i wyskoczy to menu Z rozwijanej listy wybieramy F1_2k10prunn i klikamy SAVE a następnie ok Zamykamy okienka i możemy się cieszyć modem TV 2010 Jeśli chcemy, aby zmiast prędkościomierza pokazał nam się licznik przeciążeń, to naciskamy klawisze ALT i F Poradnik by Blackjoe, ZAKAZ KOPIOWANIA BEZ ZGODY AUTORA RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Leopard - 23-05-2010 14:11 Przydatny dla osób, które mają z nim problemy (czyt. Jeppers ). Plusik leci . RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - blackjoe - 23-05-2010 14:16 Chciałem zrobić videotutka ale miałem kłopot z programem do nagrywania RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Andre101 - 23-05-2010 15:35 Nie tylko wujek Jeppers miał znim problemy ja też. Dobra robota + RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Bolt - 27-05-2010 14:29 Mi coś link do zegarów nie działa ;/ RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - kret05 - 27-05-2010 16:33 link do zegarów 2010 nie działa wrzuć na megaupload albo hotfile RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - boob - 28-05-2010 12:04 wrzuc na przeklej bo na rapidzie wysiadlo :/ RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Razer - 28-05-2010 12:18 http://www.przeklej.pl/plik/f1-2k10prunn-rar-00163p0fv96u <- łapcie... RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Zicher - 30-05-2010 19:28 niby wszystko śmiga tylko prędkościomierz jest pusty o.O edit: dobra już wszystko git RE: rFactor nakładka TV, Instalacja krok po kroku - Damian` - 01-06-2010 17:25 Mam problem robię wszystko według poradnika a tu zong: http://a.imagehost.org/view/0753/B_d Co zrobić? Dam dwa plusiki ! |