Sony : XPERIA Z, XPERIA V, XPERIA SP - który wybrać ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Sony : XPERIA Z, XPERIA V, XPERIA SP - który wybrać ? (/Temat-Sony-XPERIA-Z-XPERIA-V-XPERIA-SP-ktory-wybrac-75419) |
Sony : XPERIA Z, XPERIA V, XPERIA SP - który wybrać ? - Baleron333 - 28-08-2013 15:24 Pasuje zakupić telefon, i w sumie chcę kupić któryś z tych 3 modeli podanych w opisie tematu. Który wybrać ? Przypuszczam że Z-ka będzie najlepsza ale nie wiem czy bym w pełni wykorzystywał ten telefon ( no i oczywiście jest droższy te parę stówek ) , bardziej bym się wahał pomiędzy V a SP , ale znowu SP ma lepszą baterie która by mi się przydała, a V aparat lepszy który też by nie zaszkodził ( wystawiam aukcje i potrzebuje w miare dobrego paratu do zdjęc ). Więc sam nie wiem , może ktoś z was ma któryś z tych modeli i mógłby polecić albo odradzić ? RE: Sony : XPERIA Z, XPERIA V, XPERIA SP - który wybrać ? - Qwik - 28-08-2013 15:30 xperie z RE: Sony : XPERIA Z, XPERIA V, XPERIA SP - który wybrać ? - Eximo - 28-08-2013 15:42 Też stawiam na zetę <3 |