![]() |
Do [email protected] ***WAŻNE*** - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Do [email protected] ***WAŻNE*** (/Temat-Do-newprizes-lockerz-com-WAZNE-7531) |
Do [email protected] ***WAŻNE*** - Z - List - 23-05-2010 09:58 Proszę, przetłumaczcie Kod: Drodzy lockerz.com Stawiam + RE: Do [email protected] ***WAŻNE*** - Tomek - 23-05-2010 10:28 Twój tekst: Cytat:Drodzy lockerz.com Tłumaczenie by me (możliwe że jest źle): Cytat:Dear Lockerz.com Trochę zmieniłem twoje bo nie wiedziałem niektórych rzeczy. To tłumaczenie mojego: Cytat:Drodzy Lockerz.com licze na plusa chyba ze jest zle RE: Do [email protected] ***WAŻNE*** - Z - List - 23-05-2010 12:21 Jutro dam, ponieważ dziś wykorzystałem limit. RE: Do [email protected] ***WAŻNE*** - Yanke$ - 24-05-2010 05:19 Jak dla mnie mało przekonujący tekst. Na pewno dodadzą. Pozdro. RE: Do [email protected] ***WAŻNE*** - Lubelak - 24-05-2010 13:43 tez tak myślę nie ośmieszaj się i nie pisz RE: Do [email protected] ***WAŻNE*** - SupeRLokeR - 24-05-2010 17:06 Cytat:Ta nagroda powinna być COOL bo wiele nastolatków lubi jeździć na deskorolceOdbiegnę od tematu. Juz jest deskorolka ![]() |