![]() |
[CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. (/Temat-CHARYTATYWNIE-Sposob-na-dodatkowy-dochod-z-FanPage-y-75309) Strony: 1 2 |
[CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - Businessman - 26-08-2013 19:50 1.Nazwa przedmiotu : System na dodatkowy dochód na FanPage-ach. 2.Opis przedmiotu : Jeśli posiadasz FanPage doradzę Ci w jaki sposób czerpać z niego dodatkowy zysk. Działanie oparte jest o produkty finansowe jednego z banków. 3.Zdjęcia : :-) 4.Kontakt : poprzez wiadomość prywatną. 5.Cena : 30zł kwota zostanie przelana w całości na wybraną fundację. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew na konto, paypal, skrill. Ofertę wystawiam w celu uwiarygodnienia niedowiarkom, że MÓJ SYSTEM DZIAŁA. Daję gwarancję, że system działa na każdym FanPag-u, który jest chodź odrobinę "żywy". Jeśli Twoja strona po konsultacji ze mną nie zarobi minimum kwoty jaką zapłaciłeś tj. 30zł oddam podwójnie ![]() Natomiast jeśli zarobi, dopłacasz mi jedynie 20zł. Reszta zarobku jest Twoja. Oferta kupna systemu pojawi się zaraz po pojawieniu się namacalnych dowodów na skuteczność systemu. * w kwestii instytucji, na którą przekażę pieniądze możemy porozmawiać poniżej. O osobach, które będą nieuczciwe będę jawnie informował na tym forum, więc proszę o kontakt jedynie rozsądne i uczciwe osoby. Pozdrawiam i czekam na kontakt. RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - tomazzi - 26-08-2013 19:57 oddaj do recenzji tutorowi tutaj nikt kota w worku nie kupuje RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - daniel42na - 26-08-2013 20:01 Jedna uwaga: Jeśli chcesz działać sobie charytatywnie to nikomu to nie przeszkadza i nikt tego nie krytykuje ALE nie używaj tego jako wabika do sprzedaży swojego produktu. Chcesz przelać kase na szczytne cele? Prosze bardzo. Z tym że poradniki tutaj podlegają recenzji tutora i błyskotka typu "charytatywnie" niewiele zmieni. RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - Businessman - 26-08-2013 20:04 O niczym takim nie wiedziałem, że muszę poddać 'poradnik' recenzji. Hm a jaką mam pewność, że osoba, która to ocenia nie wykorzystuje systemu dla swoich prywatnych korzyści ? RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - Boguśś - 26-08-2013 20:06 Od tego jest tutor aby ocenil.. On sprawdza czy naprawdę mozna zarobic.. Kazdy wysyla do Tutora - jest to zaufa osoba.. Nie każdy od tak ma TUTOR'a tutaj.. RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - tomazzi - 26-08-2013 20:07 (26-08-2013 20:04)Businessman napisał(a): O niczym takim nie wiedziałem, że muszę poddać 'poradnik' recenzji. Hm a jaką mam pewność, że osoba, która to ocenia nie wykorzystuje systemu dla swoich prywatnych korzyści ? takie są zasady, skoro nie wiedziałeś to teraz już wiesz tutor to zaufana osoba, żaden nie jest oszustem i zapewniam cię i gwarantuję, że jeśli po wystawieniu opinii i recenzji tutor będzie chciał korzystać z metody zapoznanej w recenzowanym poradniku to zapłaci ci kwotę jaką oczekujesz za poradnik RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - Businessman - 26-08-2013 20:09 Dobrze w takim razie ktoś może podać kto jest tym 'tutorem'? RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - tomazzi - 26-08-2013 20:11 (26-08-2013 20:09)Businessman napisał(a): Dobrze w takim razie ktoś może podać kto jest tym 'tutorem'? yazir nitram surfer tutorem na forum są osoby których nicki są w kolorze pomarańczowym RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - Businessman - 26-08-2013 20:12 W jakiejś konkretnej formie to ma być im przesłane ? Wiadomość, pdf ? RE: [CHARYTATYWNIE] Sposób na dodatkowy dochód z FanPage-y. - DawidFB - 26-08-2013 20:17 Podaj po prostu link do pobrania z prośba o recenzje |