![]() |
Zlecę wykonanie akcji PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę wykonanie akcji PPA (/Temat-Zlece-wykonanie-akcji-PPA-75275) Strony: 1 2 |
Zlecę wykonanie akcji PPA - Gremquen - 26-08-2013 12:58 1.Nazwa przedmiotu :Odblokowanie linku poprzez wykonanie akcji PPA 2.Opis przedmiotu : Potrzebuję kilku osób do wykonania płatnej oferty SMS. Płacę 4zł za wykonanie jednej akcji - z Polski.. Zapraszam na PW 3.Zdjęcia : - 4.Kontakt : PW 5.Cena : 4zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - v3XeR - 26-08-2013 13:06 Czy można wykonać akcję z 0zł na koncie? RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Gremquen - 26-08-2013 13:08 (26-08-2013 13:06)v3XeR napisał(a): Czy można wykonać akcję z 0zł na koncie?Nie bardzo bo to fraud - albo w ogóle nie zaliczy, albo cofnie po czasie :/ Ale można spróbować, choć od razu ostrzegam, jeśli wykonasz ofertę a jej nie zaliczy - nie płacę. RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Limitless - 27-08-2013 10:44 Mogę ściągnąć , jak coś pisz pw. RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Gremquen - 27-08-2013 10:47 (27-08-2013 10:44)Limitless napisał(a): Mogę ściągnąć , jak coś pisz pw.Poszło ![]() RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Limitless - 27-08-2013 10:55 Nie polecam , po naciśnięciu oferty i wykonaniu jej ze stanem konta 11zł ściągło mi 6,15pln a na stronie lockera czy jak to się nazywa nie było żadnego przekierowania ani nawet ładowania , że wykonuję oferte i czeka na jej potwierdzenie... RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Gremquen - 27-08-2013 11:02 (27-08-2013 10:55)Limitless napisał(a): Nie polecam , po naciśnięciu oferty i wykonaniu jej ze stanem konta 11zł ściągło mi 6,15pln a na stronie lockera czy jak to się nazywa nie było żadnego przekierowania ani nawet ładowania , że wykonuję oferte i czeka na jej potwierdzenie...Niestety nie jest to zależne ode mnie. Oferty pochodzą z Link Lockera Adnooki, więc powinno działać. Niestety Ciebie nie przekierowało, wiec i ja pieniędzy nie dostałem :/ EDIT: Ja p*******. Ludzie nie umieją wykonać oferty, płaczą że im pieniądze pobrało a akcja nie zaliczona. Jakby nie było to w PPA się zdarzają takie sytuacje, osoby, które kiedyś wykonywały oferty na pewno o tym wiedzą. A użytkownik Limitless nazywa mnie oszustem i twierdzi że "będzie wiedzial od kogo trzymać się z daleka". Daj ofertę do wypełnienia, chciej zapłacić za poprawne wypełnienie a tu tylko reputację na forum stracisz przez kogoś, kto oferty wypełnić nie umie bądź trafił na wadliwą ofertę... No ale zaplacilem 4zł żeby nie było, w końcu "PONAD 6ZŁ STRACIŁ I NIC Z TEGO NIE MA".. Jeśli ktoś zna się na rzeczy i wie, że zdarzają się takie oferty - niech pisze. A znam kilku użytkowników, z którymi nie raz dobijałem targu. RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Limitless - 27-08-2013 11:13 Pięniądze otrzymane , a tobie Germquen polecam użyć innego mirrora ![]() @ Słuchaj panie , jak ja wykonywałem takie oferty to ty jeszcze w majty robiłęś , wieć nie pieprz farmazonów skoro wiesz tyle co zjesz.. RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - kilowat - 27-08-2013 17:25 podaj info RE: Zlecę wykonanie akcji PPA - Gremquen - 27-08-2013 17:26 (27-08-2013 17:25)kilowat napisał(a): podaj infoJuż nie aktualne. Kasa na PP się skończyła. Temat do zamknięcia ![]() |