Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 40zł)! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 40zł)! (/Temat-Sprzedam-Konto-MSpartners-na-kupnie-zarobisz-40zl-75224) |
Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 40zł)! - Øryginal® - 25-08-2013 16:35 1.Nazwa przedmiotu : Konto na mspartners.co 2.Opis przedmiotu : Sprzedam konto na mspartners.co Na koncie jest zaakceptowane $25.35 (powyżej 80zł), zaakceptowany kazdy klik, wiec macie gwarancje zaakceptowanych wszystkich klikow. Posiadam 7 refów Konto przed chwilą oddane do weryfikacji, teraz ustawiacie sobie paypala lub dane do przelewu i zlecacie wypłate. Wypłaty 10-20 każdego miesiąca po zleceniu. 3.Zdjęcia : ----- 4.Kontakt : Temat / PM 5.Cena : 40zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : mTransfer / Przelew z innego banku / opcjonalnie paypal. Sprzedaje bo nie chce mi sie czekac do 10-tego. Zaufanym osobom z forum podam wszystko pierwszy. Zaufani to: Vipy, Moderatorzy i inne rangi Zły_Szeląg HOUSE Damkofr Xeno92 diabloo07 Dennisek78 Symbian i inni z pozytywnymi komentarzami od sprzedaży i kupna (400+ postów lub 100+ reputacji) NO KUR.. DAJE WSZYSTKO PIERWSZY, WIEC JAKIE MACIE OBAWY?!....... RE: Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 50zł)! - Stalmer - 25-08-2013 21:31 A to nie działa tak, że jak np. Admin zobaczy, że konto na mspartners jest zweryfikowane na dane Jan Kowalski a na pp jest Adam Nowak to cofa przelew ? RE: Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 50zł)! - tomazzi - 25-08-2013 21:35 dziwnie konto wraz z avkiem przypomina konto bitu konto zgłoszone do sprawdzenia RE: Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 50zł)! - Øryginal® - 25-08-2013 21:44 √up o uj ci chodzi ziom?.. Cytat: A to nie działa tak, że jak np. Admin zobaczy, że konto na mspartners jest zweryfikowane na dane Jan Jak? Przecież admin po otrzymaniu meila na paypal nie może sprawdzić naszych danych. Pozatym, jak zweryfikowałem konto na Jan Kowalski, to znaczy że jest moją własnością i może nie mam swojego adresu paypal lub konta w banku, to podaje kolegi Adama Nowaka. RE: Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 40zł)! - Øryginal® - 25-08-2013 23:48 Sprzedane. Sprzedam Konto MSpartners. (na kupnie zarobisz 40zł)! - Coristo - 25-08-2013 23:52 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |