![]() |
Mini kantor. Wymiany PP oraz bank. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Mini kantor. Wymiany PP oraz bank. (/Temat-Mini-kantor-Wymiany-PP-oraz-bank-75174) |
Mini kantor. Wymiany PP oraz bank. - Mafesto - 24-08-2013 19:28 Oferuję wymianę gotówki (mini w temacie do 1 sierpnia 2013r. - wypłata) PP -> bank i bank -> PP. Jeśli chodzi o bank to konto mam w Aliorze. Cennik: 0/3 osób skorzystało z darmowego transferu* Do 20 zł - 1 zł /60 groszy** /30 groszy** 20.01 - 50 zł - 2.50 zł /1 zł** /75 groszy** 50.01 - 100 zł - 5% /3%** /1.5%** 100.01 - 200 zł - 3% /1.8%** /1%** Powyżej 200 zł - do dogadania. Aktualne stany kont: Bank - 0 zł PP - 30 zł Już wiecie dlaczego jest to mini kantor. ![]() * Dla pierwszych 3 osób darmowy transfer (możecie skorzystać teraz lub czekać na uzupełnienie pieniędzy. ![]() **Program lojalnościowy o którym mówiłem: -Pierwsza kwota to dla standardowego użytkownika. -Druga dla użytkownika, z którym przeprowadziłem pomyślnie 25 transakcji. -Trzecia dla użytkownika, z którym przeprowadziłem pomyślnie 100 transakcji i więcej. Kwestie ogólne: 1. Pieniądze zawsze pierwszy wysyła interesant. 2. Temat aktualizuje na bieżąco. 3. Pieniądze wysyłam: - od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 14:50 kiedy jestem w pracy (przez to mogę nie odpisywać jeśli jest dużo roboty). - w soboty - 9:00 - 12:00 (ta sama sytuacja - praca) - Od poniedziałku do piątku po 16:00. - W soboty po 13:00. - W niedziele różnie, zależy jak wstanę (najpóźniej o 12:00) do 22:00. 4. Dla użytkowników, z którymi przeprowadziłem więcej niż 10 transakcji udostępniam numer telefonu do kontaktu. 5. Przelew natychmiastowy - 1 zł - dla pierwszego zleceniodawcy w danym dniu, każdy następny 5 zł (zobacz godziny, w których dany bank przyjmuje przelew natychmiastowy - http://www.aliorbank.pl/pl/bankowosc_elektroniczna/internet/przelew_natychmiastowy/lista_bankow. 6. Powyżej 150 zł przelew natychmiastowy za darmo. 7. Przelewy natychmiastowe zawsze jeśli przelewam do banków: - AliorBank - AliorSync 8. Nie ufasz mi - nie korzystaj z moich usług. Z mojej strony powiem, że nie ufam nikomu, a jak ktoś myśli, że zaufałem to ja nazwę to ryzykiem ![]() 9. Po otrzymaniu pieniędzy obowiązkowo dajesz reputa. 10. Wysyłam pieniądze dopiero gdy ustalona kwota wpłynie na moje konto, nie ufam żadnym screenom i innym zapewnieniom. 11. W razie pytań lub wątpliwości możecie pisać tu lub na PW, jeśli któraś z informacji będzie błędna, natychmiast ją sprostuję lub dodam kolejny punkt jeśli uznam to za istotne. Zastrzegam sobie możliwość zmiany wyżej wymienionych kwestii. Kontakt: gg: 4949628 RE: Mini kantor. Wymiany PP oraz bank. - Limitless - 25-08-2013 12:48 Polecam ![]() Mini kantor. Wymiany PP oraz bank. - Coristo - 30-08-2013 08:54 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |