Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) (/Temat-Glupi-sposob-zarabiania-Pare-gorszy-75168) |
Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - AnnaKa - 24-08-2013 17:59 Cześć, Dziś pomyślałem że podzielę się z Wami wiedzą oczywistą. PayPal , AdSense , mówi Wam to coś ? Myślę że każdy z Was zna te systemy a zapewne Wielu z Was z nich korzysta. Mianowicie co jest potrzebne? -Konto w Banku (Dostęp Online) -Maile (gmail) -Czas Aby zarobić musicie wykonać następujące czynności Zakładacie konta PayPal lub AdSense i musicie zweryfikować konto czyli podać konto bankowe , podać maila , uzupełnić dane , to chyba każdy potrafi Teraz Ci co korzystają już z tych systemów wiedzą że aby potwierdzić konto PayPal , AdSense wysyła parę groszy na konto aby później wysłaną sumę potwierdzić u nich na stronie. Tak więc robimy: Konto Gmail - Konto PayPal - Konto AdSense - Weryfikujemy maile - Aktywujemy konta - podajemy konto w banku - czekamy na przelew. Szczerze mówiąc , istnieje możliwość zablokowania PayPal , AdSense więc robicie na własne ryzyko . Mi się udało zarobiłem 3 zł przez głupotę a PayPal główny chodzi bez problemu. Na przelew czekamy od 1-3 dni roboczych PayPal , zaś 2-3 dni roboczych AdSense. Nie wiem jak jest z IP i ciasteczkami ponieważ mam zmienne IP i robiłem to przez tydzień z czystego braku zajęć założyłem chyba po 10 kont . Więc IP miałem inne ale cookies nie czyściłem . Mam nadzieję że zadziała Wam sposób i klikniecie łapkę w górę za podpowiedź (rep). Ps. Piszcie czy Wam się udało czy były jakieś problemy. W ciągu 2-3 dni będę miał przelew z AdSense więc dodam screen ze świeżego przelewu jeśli będziecie już nalegali . Pozdrawiam , BiggySee RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - marcel_kk - 24-08-2013 18:04 (24-08-2013 17:59)AnnaKa napisał(a): Nie wiem jak jest z IP i ciasteczkami ponieważ mam zmienne IP i robiłem to przez tydzień z czystego braku zajęć założyłem chyba po 10 kont . Więc IP miałem inne ale cookies nie czyściłem . Pochwal się, ile zarobiłaś przez ten tydzień z tych 10 kont ? RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - v3XeR - 24-08-2013 18:09 3zł RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - AnnaKa - 24-08-2013 18:10 Przeczytaj cały temat. To odpowiem na kolejne pytania. PayPal 20+3 (gr) 1 konto PayPal 10+1 (gr) 2 konto PayPal 3+6 (gr) 3 konto To te co pamiętam. Dodam screen jak dojdzie nowe AdSense. RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - v3XeR - 24-08-2013 18:19 No to graty, dozbierasz kilka tysięcy i na giełdy się przenieś ;p RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - Qwik - 24-08-2013 18:29 Pamiętaj aby rozliczyć się z US. RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - poczmail - 24-08-2013 18:50 Ten temat najlepiej skomentować tak -----------> RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - AnnaKa - 24-08-2013 19:16 (24-08-2013 18:50)poczmail napisał(a): Ten temat najlepiej skomentować tak -----------> A jaka jest nazwa tematu ? Głupi sposób ,jaki jest taki jest ale można mieć parę groszy. RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - cpr - 24-08-2013 19:21 Przez takich jak ty wszędzie blokują użytkowników z naszego kraju. Dla mnie żenada! RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - kris009c - 24-08-2013 19:21 Ważne, że działa. Gratuluję szukania innych sposobów |