PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? (/Temat-PayPal-dlaczego-nie-moge-zrobic-przelewu-75127) |
PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - fastrets - 24-08-2013 10:53 Witam.Mam problem z zapłaceniem za kupiony przedmiot na Ebayu , jak chce zapłacić przez PayPal to wyskakuje taki komunikat, co możne by nie tak? Miał ktoś podobny problem? Dodam że kasy na koncie jest wystarczająco , i kasa jest w walucie - funt brytyjski. RE: PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - Eximo - 24-08-2013 10:54 Napisz do supportu, możliwe że będziesz musiał im skan dowodu podesłać. RE: PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - tomazzi - 24-08-2013 10:58 masz dodaną kartę do konta paypal ? może to być przyczyną problemu z przelewem RE: PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - fastrets - 24-08-2013 11:09 Nie mam karty kredytowej ani debetowej... Ale mam dodany rachunek bankowy z którego wpłacałem błyskawicznie kilka razy , oraz wypłacałem kilka razy na ten rachunek. Pisałem do supportu ale nie odpowiadają, a muszę szybko przelew zrobić Dodam że tak jest od 8h. i nigdy wcześniej na ebayu nie kupowałem.Ale przelewy z Paypal przez podanie emaila robiłem. Pomoże ktoś? RE: PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - tomazzi - 24-08-2013 11:11 (24-08-2013 11:09)fastrets napisał(a): Nie mam karty kredytowej ani debetowej... być może handlowiec u którego chcesz dokonać zakupu ma ustawione, że przyjmowanie wpłat od kont zweryfikowanych również z dodaną kartą i wtedy sam rachunek nie pozwala na wpłatę i stąd taka sytuacja ale to jest jedna z opcji, druga iż możesz mieć blokadę do paypal szkoda pisać bo i kilka dni poczekasz na odpowiedź - łap telefon i dzwoń na polską infolinię, sprawę załatwisz w kilka minut RE: PayPal - dlaczego nie mogę zrobić przelewu? - fastrets - 24-08-2013 11:20 dzwoniłem i jest nieczynna , od pon - pt edit// heh teraz się udało Smile nie wiem od czego to zależy pewnie mieli jakiś problem techniczny Smile |