Lajki dla fanpage na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Lajki dla fanpage na FB (/Temat-Lajki-dla-fanpage-na-FB-75092) |
Lajki dla fanpage na FB - damianlod - 23-08-2013 17:06 Mam małe pytanko. Czy znam ktoś może program, skrytp do nabijania lików na FB? założylem dzisiaj nowa strone i chce nabic jej wiecej like, bo na razie ma 700. moze ktos ma dobry sposob, na szybka ilosc nowych fanow? bo ja oznaczam ta strone na swoich innych i fani przybywaja, ale moze ktos zna jeszcze lepszy sposob. z gory dziekuje za pomoc RE: Lajki dla fanpage na FB - Bandaid - 23-08-2013 17:23 I co ci z takich fanów? Wierz mi, nie idź tą drogą. Nawet jakbym ci dał super ekstra bota który nabijałby ci milion fanów w minutę to NIC z tego nie będziesz miał. Liczy się aktywność. RE: Lajki dla fanpage na FB - Admin - 23-08-2013 17:34 opcja szukaj Lajki dla fanpage na FB - Admin - 23-08-2013 17:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |