Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam konto adsense - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam konto adsense (/Temat-Sprzedam-konto-adsense-75081)

Sprzedam konto adsense - ciemnebiznesy - 23-08-2013 15:04

1.Nazwa przedmiotu : konto w serwisie adsense + konto youtube powiązane z nim.
2.Opis przedmiotu : j/w
3.Zdjęcia : [Obrazek: 5txbgw.png]
[Obrazek: 28i70wh.png]
4.Kontakt : PW, gg 47201217
5.Cena : 1100zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew

Sprzedam zarabiające konto adsense połaczone z youtube. Na koncie jest 50 filmów, nie wszystkie zarabiają. Niektóre były na głównych stronach kwejk.pl i wiocha.pl (jednak one nie zarabiają, zwiększyły jedynie popularność kanału). Zapewniam, że filmy zarabiające nie stracą na popularności. Będą oglądane jeszcze kolejny rok, dwa czy pięć, gdyż ludzie powracają do nich, pokazują bliskim i dzieciom (nie są to filmiki pod gimbaze, żaden minecraft czy inne gówno). Filmy, które są na kanale wrzuciłem dawno temu i generalnie nie przykładałem się zbytnio aktywnego wrzucania filmów na kanał. Jeśli jednak kupujący ma jakiś pomysł, bądź posiada bazę filmów, którą wrzuci na ten profil i wypromuje to na pewno zysk przyjdzie całkiem szybko. Aktualnie oczekuję na wypłatę z adsense, która powinna być pod koniec miesiąca. Na koncie zebrało się już kolejne +10$.

RE: Sprzedam konto adsense - ciemnebiznesy - 30-08-2013 12:10

up.

RE: Sprzedam konto adsense - Pabesk - 30-08-2013 13:22

Wiecie co jest śmieszne? Wystawiłem na sprzedaż również konto Adsense, od razu zostałem zlinczowany (nie można sprzedawać... itd...), temat usunięty... A tutaj? Proszę mi powiedzieć, od czego to zależy?

RE: Sprzedam konto adsense - surfer0700 - 30-08-2013 13:53

(30-08-2013 13:22)Pabesk napisał(a):  Wiecie co jest śmieszne? Wystawiłem na sprzedaż również konto Adsense, od razu zostałem zlinczowany (nie można sprzedawać... itd...), temat usunięty... A tutaj? Proszę mi powiedzieć, od czego to zależy?

Od tego:
[Obrazek: postbit_report.gif]

A skoro książę Pabesk nie potrafi zgłaszać tematów, to administracja nie ma podstaw do jego zamknięcia, bo nie jest wróżką i nie sprawdza kolejno wszystkich tematów.

Sprzedam konto adsense - surfer0700 - 30-08-2013 13:54

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.