![]() |
[Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! (/Temat-Sprzedam-Blog-do-zarabiania-w-PPA-z-Hakami-75070) Strony: 1 2 |
[Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - max188 - 23-08-2013 13:08 1.Nazwa przedmiotu : Sprzedam serwis na domenie .com gdzie zainstalowany jest blog na Wordpresie. 2.Opis przedmiotu : Sprzedam serwis wraz z zwartością: - serwis na domenie .com - domena zarejestrowana na domenytanio.pl - wystarczy tam założyć konto i dokonam po zakupie transferu domeny na wskazane dane - domena ważna do 18 marca 2014 - na domenie zainstalowany jest blog na WordPresie - w serwisie znajduje sie 16 haków -gotowych z opisami i zarabiających - 13 haków (bez 3 ostatnio dodanych) ma swoje filmiki na YT - oczywiście w skład wchodzą wszystkie namiary na konta na YT z filmami. - do strony jest też Fanpage na FB - ponad 600 lików NIE sprzedaje serwera - wszystko podaje do sciągniecia tzn. cały backup strony, który należy wgrać na serwer, paczki haków, filmy do YT. Sprzedaje z powodu braku czasu - córeczka dorasta (5 miesięcy ![]() Najważniejsze - strona zarabia na HC i AC - nie są to duże zarobki ale zawsze coś - obecnie ponad 400$ od maja kiedy serwis rozpoczął zarabianie na siebie. W tym miesiącu do tej pory 90$ - myśle że osoby ktore znająsie na PPA zrobią blog pod siebie i wyciągną z niego dużo więcej. 3.Zdjęcia : http://imageshack.us/photo/my-images/20/bzr8.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/844/wekv.png/ 4.Kontakt : PW lub email [email protected] 5.Cena : Cena startowa: 300PLN Cena KT: 400PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Płatność: Inteligo lub MoneyBookers 7. Informacje : Dla osoby która wygra - po wpłacie połowy wylicytowanej kwoty podaje adres domeny, wtedy proszę o resztę wpłaty i przekazuje całość. Nie podaje w temacie ani nikomu na PW adresu strony z wiadomych przyczyn. RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - daniel42na - 23-08-2013 13:15 Cytat:Nie podaje w temacie ani nikomu na PW adresu strony z wiadomych przyczyn. Czy właśnie nie zrobiłeś tego w pkt 3? Cytat:3.Zdjęcia : RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - Stworkowaty - 23-08-2013 13:19 http://xxx.com/ 300-400zł? Jak ktoś jest chętny i opłaci hosting oraz domenę zrobię podobną, nawet lepszą 3-4 razy taniej. ^^ (Usunąłem link na prośbę autora. ^^) RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - Szaman1644 - 23-08-2013 13:21 Też mi się tak wydaje, że cena trochę zawyżona. Zrobienie stronki takiej to około 2 godziny roboty i kolejne 2 godziny to zrobienie postów. Robienie hacków z filmikami to około 4 godziny. Nieźle chcesz zarobić: 400 zł/8h= 50 zł na godzinę ![]() RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - max188 - 23-08-2013 13:46 Ale wtopa - faktycznie dałem adres ![]() Dla Ciebie to 8h roboty a dla mnie kilka dni. Dla Ciebie zrobienie filmu to 5 minut ja robilem dużo dłużej stad ta wycena, bo troche czasu poświecilem zeby to wszystko zrobic P.S. Ile wg was wart jest serwis? RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - Gremquen - 23-08-2013 13:48 (23-08-2013 13:46)max188 napisał(a): Ale wtopa - faktycznie dałem adresto i tak niezły biznes, 400zl w kilka dni ![]() Daniel42na usuń z cytatu linki, niech autor ma trochę prywatności ![]() RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - max188 - 23-08-2013 13:51 Daniel i Stworkowaty możecie usunac linki z postów? Bede wdzieczny. RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - Gremquen - 23-08-2013 13:55 Dodam też, że na twoją niekorzyść wpływa fakt, że domena jest rozpoznawana jako niebezpieczna. Najpierw Opera pokazała mi info o niebezpieczeństwie, zignorowałem to, a potem jeszcze Bitdefender zablokował stronę, również musiałem zignorować. RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - max188 - 23-08-2013 13:57 Hm ja korzystam z Firefox - nie mam takiego problemu. Ma ktoś jeszcze taki problem jak Gremquen? RE: [Sprzedam] Blog do zarabiania w PPA z Hakami! - Szaman1644 - 23-08-2013 13:57 Też mi się właśnie to nie podoba. Zaraz ci wyśle propozycje na priva ![]() |