Real vs Fake [skala zarobków] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Real vs Fake [skala zarobków] (/Temat-Real-vs-Fake-skala-zarobkow-74988) |
Real vs Fake [skala zarobków] - mireck - 22-08-2013 02:01 Szukając natchnień i pomysłów na pierwsze w miare fajne nisze, nurtuje mnie pytanie szukać czegoś real czy zacząć od fake. Ilu z was zarabia na real plikach?? Wiem, że jest kilka osób ale chyba większość na fake crackach, hackach itp. Ciekawi mnie jak kształtują się zarobki takich osób i czy nie łamią One praw autorskich. Wiadomo, trzeba uważać Ja myślę dalej nad niszami a wy może się wypowiedzcie ) RE: Real vs Fake [skala zarobków] - Klin - 22-08-2013 09:11 Real pliki mają to do siebie że po ściągnięciu prawdopodobnie potencjalni klienci do Ciebie wrócą. Fake wiadomo, jednorazowe złapanie tego samego "jelenia" Jeśli masz pomysły na nisze z real plikami polecam tę metodę RE: Real vs Fake [skala zarobków] - szikaka245 - 22-08-2013 17:33 Ja też chętnie bym się zajął real contentem, mam pare fajnych pomysłów ale boje się trochę praw autorskich itd. trochę ryzykowna sprawa . Na real na pewno wszystko szło by lepiej. Tak jak piszę Klin, ludzie by wracali RE: Real vs Fake [skala zarobków] - Devil877 - 22-08-2013 17:56 Nie wiem czy w PPA da się działać na real plikach w PPD jak najbardziej RE: Real vs Fake [skala zarobków] - daniel42na - 22-08-2013 17:57 Problem w tym że real content często i gęsto bardziej opłaca się sprzedawać niż udostępniać za ankiety, ludzie nienawidzą tych ofert i wiele osób woli zapłacić za coś co ma wartość. Dobrym wyjściem dla real content są oferty darmowe email submit itp i promowanie na państwa tier1 takie jak USA, UK.. tam ma to jakiś sens bo osoba nie wysila się specjalnie nad ofertą, nie ponosi żadnych kosztów a my zarabiamy. |