Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie (/Temat-Zarabianie-na-glupocie-innych-ludzi-a-sumienie-74962) Strony: 1 2 |
Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - rus97 - 21-08-2013 16:40 Wiadomo o chodzi, nie gryzie was czasami sumienie jak zarabiacie na naiwnosci innych osob? RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - patulsky1337 - 21-08-2013 16:46 To zależy od grupy odbiorców Kolego RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - v3XeR - 21-08-2013 16:47 Mnie gryzie dlatego nigdy nie oszukuję. RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - daniel42na - 21-08-2013 16:57 Tak sie przyjęło że, na przykład ernerzy ppa i inni blackhaterzy to okropni i bezduszni oszuści i tak po części jest. Jednak warto zauważyć że w każdej dziedzinie życia jesteśmy oszukiwani lub ktoś usiłuje nas oszukać, szczególnie gdy w gre wchodzą pieniądze. Przykładowo aktor grający w reklamie pastylek z nikotyną mógł w rzeczywistości nigdy nie palić papierosów, proszek do prania nigdy nie zmienił życia Jadźki spod trójki, większość super odżywek nigdy nie zrobiły z nikogo koksa, a szynka którą jemy mogła nigdy nie widzieć się ze świnką.. Życie to oszustwo, kto nie kombinuje ten nie je RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - Bandaid - 21-08-2013 17:01 (21-08-2013 16:57)daniel42na napisał(a): Tak sie przyjęło że, na przykład ernerzy ppa i inni blackhaterzy to okropni i bezduszni oszuści i tak po części jest. Tak to sobie można wszystko wytłumaczyć Zabiłem człowieka?Cóż, jestem drapieżnikiem. Okradłem człowieka?Cóż, prawo ewolucji, silniejszy/sprytniejszy wygrywa. RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - daniel42na - 21-08-2013 17:05 Ja tam drapieżnikiem nie jestem, nie wiem jak wy.. ale gdybym był to i na pewno bym zabijał, ale chyba nie ludzi bo drapieżnik swój gatunek przedłuża a nie skraca. To że sprytniejszy wygrywa to bardzo dobrze. Gorzej gdyby wygrywał mniej sprytny. RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - Bandaid - 21-08-2013 17:24 Cytat:Ja tam drapieżnikiem nie jestem, nie wiem jak wy.. ale gdybym był to i na pewno bym zabijał, ale chyba nie ludzi bo drapieżnik swój gatunek przedłuża a nie skraca. Mógłbym przytoczyć ci tysiąc argumentów na obalenie twojej tezy, ale szkoda mi czasu na taką jałową dyskusję. Obaj dobrze wiemy, że zarabianie na fejkach( bo umówmy się, że o to się tutaj rozchodzi) zbyt etyczne nie jest. RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - Sadeczanin - 21-08-2013 17:30 Dziś jak mój plik pobrał mój kuzyn (wyżalił mi się potem, że jakiś frajer go nadział na 10 zł i dał adres strony - należała do mnie XD) to mnie sumienie trochę pogryzło, ale kto nie próbuje, kto nie walczy i kto nie kręci - ten nie ma. W dzisiejszych czasach po prostu trzeba się wycwaniaczyć i tyle. RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - daniel42na - 21-08-2013 17:46 Cytat:Obaj dobrze wiemy, że zarabianie na fejkach( bo umówmy się, że o to się tutaj rozchodzi) zbyt etyczne nie jest.No chyba niebardzo się o to rozchodzi. To nie temat o fejkach ppa tylko o zarbianiu na naiwności innych ludzi, co jest bardzo, bardzo obszerne. No ale.. "szkoda mi czasu na taką jałową dyskusję" . RE: Zarabianie na glupocie innych ludzi a sumienie - Admin - 21-08-2013 17:49 identyczny temat w dyskusji o uplodzie, tam odsyłam. |