[Sprzedam] konta Facebook ładnie wypełnione - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] konta Facebook ładnie wypełnione (/Temat-Sprzedam-konta-Facebook-ladnie-wypelnione-74900) |
[Sprzedam] konta Facebook ładnie wypełnione - GoodLecki - 20-08-2013 13:30 1.Nazwa przedmiotu :10 kont Facebook 2.Opis przedmiotu :Zostało mi 10 sztuk nie wykorzystanych kont facebokowych które mogę sprzedać 3.Zdjęcia : 4.Kontakt W lub Gg48205554 5.Cena :1zl od konta z możliwością negocjacji. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP lub bank Co charakteryzuje sprzedawane konta: 1.Każde posiada profilowe foto ładnej dziewczyny z realnym imieniem i nazwiskiem. 2.Każde jest zweryfikowane telefonicznie(numery posegregowane i zachowane jakby coś trzeba było jeszcze zrobić) 3.Każde ma wypełniony profil w pełni: Szkoła , miejsce zamieszkania, ulubione książki , filmy, audycje,nie które gdzie pracuje, czy jest związku czy nie itp. 4.Każde jest zweryfikowane emailem również.Każdy posiada pierwszy post. 5.Do każdego dostajesz te emaile wraz z hasłami do nich. 6.Niektóre już posiadają jakiś znajomych , na nie których trzeba jeszcze poczekac kilka dni. RE: [Sprzedam] konta Facebook ładnie wypełnione - embart0 - 20-08-2013 14:43 napisałem na pw RE: [Sprzedam] konta Facebook ładnie wypełnione - GoodLecki - 20-08-2013 15:52 Sprzedane for embart0. [Sprzedam] konta Facebook ładnie wypełnione - surfer0700 - 20-08-2013 16:18 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |