Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pomysł na nowy serwis - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pomysł na nowy serwis (/Temat-Pomysl-na-nowy-serwis-74898)

Strony: 1 2

Pomysł na nowy serwis - szy1sw - 20-08-2013 12:48

Witam, jestem w trakcie tworzenia serwisu typu easysub, jednak na start muszę poczekać do ok października(aktywacje usług, odłożenie na wypłaty na start itp). Wpadłem na pomysł działający na podobnej zasadzie mianowicie:
chyba każdy z nas kojarzy testy sms, gdzie odpowiedź na pytanie typu kiedy umrzesz, ile będziesz mieć dzieci itp dostaniemy dopiero po wypełnieniu ankiety i wysłaniu sms o koszcie 10-30zł. Czy wzięlibyście udział w programie partnerskim gdzie za każdy wysłany sms dostajecie 50%stawki rzeczywistej? (w przypadku sms 30zł stawka rzeczywista to 8-10zł więc 50% tej stawki to 4-5zł).
Tak więc dokładnie co ja oferuję:
-serwis partnerski
-gotowe strony typu testy sms

Jakie obowiązki ma partner:
-rozreklamowanie "swojej" strony tak jak w przypadku easysub

Ps. byłbym wdzięczny również za pomysły na oferty do tego programu, jak i do kolejnego(typ easysub, subskrypcje MT).

Ps2. Jeżeli pomysł wypali i będzie przynosił lekkie zyski będę miał zamiar wejść na arenę międzynarodową(większe możliwości reklamy jak i również zarobku i dla partnerów i dla mnie)

RE: Pomysł na nowy serwis - Admin - 20-08-2013 12:52

Przecież takie stawki, a nawet większe, dostaje się bezpośrednio od dotpaya, cashbila, homepaya od lat... za tą samą usługę.
A gotowe skrypty sms są dostępne na forum.

RE: Pomysł na nowy serwis - szy1sw - 20-08-2013 12:54

Tylko że na dotpay, cashibl, homepay itp musisz mieć własną stronę. Chyba mi nie powiesz że 100%, ba nawet 20%forum umie programować?

RE: Pomysł na nowy serwis - daniel42na - 20-08-2013 13:02

Takie skrypty typu testy sms są dostępne za free. Na moje oko cienki pomysł, dlaczego?
Dlatego że osoba widząca "darmowe doładowanie" czy inną manipulacje jeszcze da się nabrać na potwierdzenie pinu i aktywacje subskrypcji sms, natomiast na wysłanie smsa za pare dyszek na śmieszne testy raczej niewiele osób się skusi.. takie moje zdanie.

RE: Pomysł na nowy serwis - tomazzi - 20-08-2013 13:07

dokładnie myślę jak daniel - na takie chwyty, że kiedy umrzesz itp itd to już ciężko jelenia znaleźć by słał sms za taką kasę

pomysł według mnie cienki jak barszcz, szkoda twojego czasu i pieniędzy na uruchomienie tego

RE: Pomysł na nowy serwis - thc19905 - 20-08-2013 16:56

lepsze serwisy jak by był

RE: Pomysł na nowy serwis - szy1sw - 20-08-2013 21:23

thc19905 przepraszam ale nie zrozumiałem wypowiedzi Smile no cóż poczekam jeszcze do czwartku być może pojawi się ktoś z zamiarem spróbowania(ludzi się da do wszystkiego przekonać wystarczy odpowiednia forma)

RE: Pomysł na nowy serwis - toonwie - 20-08-2013 23:22

Tak da się nabrać ale nie za taką kasę. Ja jak bym miał takie coś zakładać to bym się bał za 2,46 koszt dać2.

Na twoim miejscu pomyślał bym o zmianie stawek nawet do tej za 1zł Smile

RE: Pomysł na nowy serwis - prololex - 21-08-2013 12:11

W afiliant za test IQ mam 6 zł za leada :-)

RE: Pomysł na nowy serwis - szy1sw - 21-08-2013 12:36

30zł za sms to tylko taki przykład, jakbym to zrobił to każdy partner miałby sam wybór stawki na jego stronce. Chodzi mi ogólnie o to czy byłyby osoby gotowe zarabiać w ten sposób(niekoniecznie muszą być to testy sms)