Jacuss - Nowe życie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jacuss - Nowe życie (/Temat-Jacuss-Nowe-zycie-74892) |
Jacuss - Nowe życie - Jacuss - 20-08-2013 10:11 Witam. Zadecydowałem stworzyć mój dziennik albo tygodnik - zależy co i jak będę tworzył. Jeden blog mi padł i nie wstaje, więc robie nowy - bardziej profesjonalny, lepszy, wiarygodniejszy. Zdecydowałem również, że bedę zarabiał tylko w FireCashu Dotychczas zarobiłem prawie 1800 $ Niech dzisiejszy dzień będzie pierwszym Co planuje zrobić? Przede wszystkim nauczyć się tego stylu-kombajnu, ponieważ jest tak rozbudowany i ma tyle konfiguracji, że zanim ogarne to minie z pare dni. Chce oczywiście wrzucić jakiś post z hackiem do gry (już nawet mam pomysł) oraz generator i stworzyć do nich unikalne opisy (do tej pory miałem jeden szablon) Na filmiki mam również pomysł - będą podobne do starych lecz odświeżone (szablon) Moje zarobki będę przedstawiał tak: Old - xxx $ / Zarobki ze starego leżącego bloga New - xxx $ / Zarobki z nowego bloga [center] Dzień I - 20.08.13: - Kupiłem domenę - .com - Kupiłem hosting na Hosteam - na razie na pół roku - Zainstalowałem Wordpress'a - Kupiłem bardzo fajny styl Premium do Bloga - Zamówiłem profesjonalny logotyp związany z nazwą bloga - Nauka obsługi i konfiguracji szablonu [/center] Wprowadzę też w moim blogu polecenia. Jeśli prowadzisz swój dziennik możemy nawiązać współpracę tj. Ja na końcu każdego postu z wpisem będę umieszał link do Twojego dziennika i od Ciebie oczekuje tego samego - taka mała reklama Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania i komentowania - będzie mnie to bardzo motywowało :-) RE: Jacuss - Nowe życie - DawidFB - 20-08-2013 11:07 Powodzenia i zapraszam do mnie RE: Jacuss - Nowe życie - makingmoney - 20-08-2013 12:36 Kaprys google jest przejściowy i trzeba to przeczekać. No i nie wiem dlaczego chcesz robić nowy i znowu wrzucać hacki? Przecież to przez frazę "hack" blogi padają. "- Kupiłem bardzo fajny styl Premium do Bloga - Zamówiłem profesjonalny logotyp związany z nazwą bloga" Nie będę rzucał imieniem i nazwiskiem, ale gdybyś miał porządnego mentora, to takie rzeczy miałbyś za darmo RE: Jacuss - Nowe życie - bart0sz - 20-08-2013 13:31 sdf RE: Jacuss - Nowe życie - makingmoney - 20-08-2013 13:38 Przed pójściem na Policję nie zapomnij o zgromadzeniu dowodów, bo Cię wyśmieją jak powiesz "ten tam oszukuje w Internecie!" oraz licz się ze wstępnymi kosztami sądowymi rzędy kilku tysięcy złotych. Sprawa wyjaśniłaby się pewnie po dwóch latach, bo nie chciałoby mi się przyjeżdżać na każdy proces no i zapłaciłbym pewnie tą karę-tygodniówkę z PPA RE: Jacuss - Nowe życie - bart0sz - 20-08-2013 13:41 Ja nic nie zgłaszałem. Mowię co wyczytałem. Poza tym widać, że nie masz najmniejszej wiedzy a się odzywasz- w przypadku procesu karnego nie opłacasz kosztów sądowych, które tak czy siak nie wynoszą kilku tysięcy złotych lecz przy takich sprawach maksymalnie kilka stów co i tak jest wątpliwe. "Bo nie chciałoby mi się przyjeżdżać" no to płaciłbyś kary a w końcu by cię zwinęli. Mówię co wyczytałem a ty spine łapiesz jakbym cię za rękaw na komendę prowadził. RE: Jacuss - Nowe życie - makingmoney - 20-08-2013 13:50 No to rzucaj paragrafami w domu do taty a nie w czyimś dzienniku "Mówię co wyczytałem", ale mało wiesz jak wygląda i ile kosztuje postępowanie karne w praktyce w cudownym polskim państwie. Pozdro. RE: Jacuss - Nowe życie - bart0sz - 20-08-2013 14:47 Koniec spiny Jacuss - Nowe życie - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |