Orange, internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Orange, internet (/Temat-Orange-internet-74859) |
Orange, internet - Slight - 19-08-2013 17:58 Siemanko. ; ) Ostatnio doszukałem się starego modemu (blueconnect z Ery) no i wpadłem na pomysł "Czemu by nie włożyć karty z Orange, na której jest 6GB transferu. Ciągle korzystam z (blueconnect z T-Mobile), więc ten menager połączeń był już zainstalowany. Ten stary (blueconnect z Ery, z kartą Orange) podłączyłem pod USB.. no i wyskoczył tam jakiś komunikat, że trzeba skontaktować się z siecią, zainstalowały się tam jakieś sterowniki.. No dobra, klikam "Połącz", ale w ogóle nie można.. -Czyżby był simlock na tym starym modemie (modem dostałem pod koniec 2008)? -Mógłby ktoś podesłać screen konfiguracji internet Orange w tym menagerze? Być może nie mam skonfigurowanych APN itp.. -Jakieś inne wyjście? Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 RE: Orange, internet - zener82 - 19-08-2013 18:12 jaki to dokladnie modem ? uzyj topnetinfo. Orange, internet - Hybrid1990 - 08-08-2020 18:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |