Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT (/Temat-Problem-z-wypozycjonowaniem-filmiku-w-YT-74853)

Strony: 1 2

Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Pikaczu - 19-08-2013 17:02

Witam, zarabiałem $$ na ac miałem jakieś 100 $ dziennie. Wszystko ok filmiki ładnie się trzymały, czasem ktoś sflagował, to nie było problemu nowy filmik i za max 3 dni był już na 2 stronie. Gdyż nagle ktoś sflagował wszystkie moje filmiki i padły. Oczywiście wrzuciłem nowe, like i viewsy dodaje przez SYV , dodaje powoli dziennie 500 views i 30 like. WGRAŁEM JUŻ 10 razy filmiki (połowa różne) oczywiście chodzi mi o tą samą frazę główną pozycjonuję i ZERO filmiki nie mogą trafić na tą 2 stronę. Nie wiem co się dzieje, widze że ludzie dodają filmiki pod te frazy i jest ok Sad . Konta sam robię zmienne ip nawet zmieniałem pc i z niego wysyłałem filmiki, dawałem również je na niepubliczne na kilka dni i nic ZERO. Już na prawde nie wiem co mam robić, co się dzieje, jestem już na maxa zdołowany. Więc proszę was...., nie JA WAS BŁAGAM o pomoc Sad .

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - MixKosa - 19-08-2013 17:18

Tytuł, opis, tag, extra tag dodaj lepszy Big Grin

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Pikaczu - 19-08-2013 17:19

(19-08-2013 17:18)MixKosa napisał(a):  Tytuł, opis, tag, extra tag dodaj lepszy Big Grin

Wszystko jest OK

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Qwik - 19-08-2013 17:39

Ile stare filmiki miały dni tzn. chodzi mi o to ze czas wrzucenia tez jest ważny np: filmik który ma kilka miesięcy i ma mniej wyświetleń,lików itp.będzie wyżej od nowego który ma więcej wyświetleń itp.Albo jeśli promowałeś zbyt agresywnie to youtube je trzyma i sprawdza chociaż wątpię w to.

Dodałeś te same opisy co w starych filmikach?

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Pikaczu - 19-08-2013 17:58

(19-08-2013 17:39)Qwik napisał(a):  Ile stare filmiki miały dni tzn. chodzi mi o to ze czas wrzucenia tez jest ważny np: filmik który ma kilka miesięcy i ma mniej wyświetleń,lików itp.będzie wyżej od nowego który ma więcej wyświetleń itp.Albo jeśli promowałeś zbyt agresywnie to youtube je trzyma i sprawdza chociaż wątpię w to.

Dodałeś te same opisy co w starych filmikach?

Co do promowanie to promowałem różnie agresywnie i też wolno, jak pisałem już z 10 filmików wysłałem.. . Opisy zmienione są całe. Dawałem różne filmik , 3 dni temu zrobiłem całkiem nowy, lekko promowałem i nic Sad. Głupie filmiki co mają po 300 views są na 3 stronie a mnie nie ma Sad , jedynie 1 filmik na 4 stronie ...
A możliwe by było że problem leży w SYV i wyświetleniach mobilnych z tego programu ?

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Qwik - 19-08-2013 18:16

Może nic nie rób,nie promuj i sprawdzaj jak filmiki się zachowują.

Tak by the way jakie są jeszcze strony do nabijania wejść na yt?

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Pikaczu - 19-08-2013 18:20

(19-08-2013 18:16)Qwik napisał(a):  Może nic nie rób,nie promuj i sprawdzaj jak filmiki się zachowują.

Tak by the way jakie są jeszcze strony do nabijania wejść na yt?

Dodam views do jednego filmiku tym : u2bviews Wink

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - MixKosa - 19-08-2013 19:46

(19-08-2013 17:19)Pikaczu napisał(a):  
(19-08-2013 17:18)MixKosa napisał(a):  Tytuł, opis, tag, extra tag dodaj lepszy Big Grin

Wszystko jest OK

Mówisz ze jest wszystko ok a pozycja jest nisko twoja to chyba musisz bardziej popracować nad opisem i tagami Idea

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - Pikaczu - 19-08-2013 20:27

(19-08-2013 19:46)MixKosa napisał(a):  
(19-08-2013 17:19)Pikaczu napisał(a):  

Wszystko jest OK

Mówisz ze jest wszystko ok a pozycja jest nisko twoja to chyba musisz bardziej popracować nad opisem i tagami Idea

PS. Ja nie mówię że jestem nisko w wyszukiwarce, mnie w niej wgl nie ma Sad

Ale wszystko jest dopracowane na tip top ! Big Grin

RE: Problem z wypozycjonowaniem filmiku w YT - makingmoney - 20-08-2013 02:00

Czy jak masz dopracowane wszystko na tiptop to od razu będziesz w topce?
Oczywiście! Podobnie jak 30 innych osób, które ma dopracowane wszystko na tiptop
"Zarabiałeś 100$ dziennie" a takie pytania zadajesz.
Mam film z 20,000 views a nawet go na pierwszej stronie nie ma - zdarza się.
Opis, tagi, wyświetlenia etc, to powie Ci każdy. Reszta zależy od youtube.