![]() |
Dziennik Pracy Mireck'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Mireck'a (/Temat-Dziennik-Pracy-Mireck-a-74834) |
Dziennik Pracy Mireck'a - mireck - 19-08-2013 12:09 Mój Dziennik – moja motywacja
Cel: 100 zł dziennie na czysto Cel ten chciałbym zrealizować do końca tego roku ![]() Jeśli chodzi o metody zarobku to właśnie się zastanawiam i to będzie zadanie na dzień pierwszy, wybrać serwisy na których konkretnie i powoli będę zarabiał – jak to mówił Krzynówek - "cały czas do przodu" Dobra startujemy – dziś dzień "0" Wybranie serwisów : Jeśli chodzi o PPA to zacznę zarabiać na AC, moim mentorem jest Ciamciaj, pewnie się ucieszy, że w końcu zacznę coś robić, poza przeczytanie poradników itp. ![]() Mam zamiar równocześnie rozwijać 2 FanPage – nad tematyką muszę pomyśleć Zacznę działać na NeoBux'ie , chciałbym dorobić troche teraz z kart sim które posiadam, mam ich kilkanaście może troszkę dolców wpadnie. Tax-Pol - zrobienie bloga o tematyce zwrotu podatków z pracy za granicą, szukanie chętnych, promocja bloga, linkowanie na forach o takiej tematyce. Już mam nazwę domeny, wystarczy że zrobie stronkę ![]() Co mam już gotowe: Zakupiony Hosting i domenę Przeczytane 50% poradników Założone konto na Neo oraz gotowe startery (wyklikane reklamy) Konto na FB ![]() Jako, że jestem ultra leniem to i tak dość sporo jak na mnie ![]() ![]() Poza tym na co dzień będę pomagał dziewczynie w nauce do matury, sam będę uczył się na studiach, na szczęście dopiero od października. Uff ![]() Coś mały problem miałem z BBCodami, a ręcznie nie chciało mi się wszystkiego wypisywać, więc na razie szaro bez wyrazu. ![]() Dzień 1 i 2:
* Klikanie na NeoBuxie * Zainstalowanie obu blogów + podpięcie drugiego pod hosting * Wyszukanie i zainstalowanie na obu motywów * Dalsza pomoc dziewczynie w nauce ![]() * Reszty nie powiem ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem dobrej myśli co do obu projektów trzeba cisnąć ![]() RE: Dziennik Pracy Mireck'a - Eximo - 19-08-2013 12:26 Powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy Mireck'a - DawidFB - 19-08-2013 23:06 powodzenia.zapraszam do mnie :] RE: Dziennik Pracy Mireck'a - Mafiozo19990 - 20-08-2013 21:43 Będę obserwować ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy Mireck'a - mireck - 24-08-2013 09:49 Aktualnie wczoraj po pracy jechalem od razu do dziewczyny wiec nic nie robilem, tzn przynajmniej nie w kierunku PPA ![]() ![]() ![]() ![]() Dni 3,4. bez wiekszych rewelacj ze wzgledu na braku czasu ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy Mireck'a - aniodiable123 - 24-08-2013 16:31 fajnie Dziennik Pracy Mireck'a - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |