![]() |
Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] (/Temat-Wysilek-pieniadze-i-narkotyki-czyli-podroz-do-lepszego-zycia-Dziennik-Pracy-74824) Strony: 1 2 |
Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - HardCoreSex - 19-08-2013 10:30 Nie to nie tak... Nie zamierzam zostać Dealer'em ![]() Po prostu mój dziennik będzie trochę inny od wszystkich. Zacznę od tego że moją sytuacje finansową pomogły mi zbudować w dużej mierze różnego rodzaju stymulanty, dysocjanty oraz opiaty, stąd ta nazwa. Aktualne zarobki na AstroCash: ![]() Jak widać maleją, przez moje 2 miesiące opierdzielania się spadły już prawie o połowę. Adsense: ![]() To już taki malutki dodatkowy zarobek. Zamierzam jeszcze w późniejszym czasie zająć się sprzedażą i inwestycjami na giełdach. - W dzienniku będę opisywał raz, lub kilka razy w tygodniu moje osiągnięcia. - Będę również w celach naukowych opisywał pracę w internecie pod wpływem poszczególnych substancji. - Będę zdawał relacje, oceniał i komentował różne (skuteczne) metody zarobku. CELE (jedne z pierwszych): 1. Zwiększyć mój zarobek do ok. 100$ dziennie (aktualnie 40$). 2. Kupić dobrego laptopa do pracy. 3. Wyprowadzić się od rodziców. 4. Zacząć inwestować na giełdzie. 5. Rozpocząć sprzedaż różnych rzeczy poprzez allegro (kup tanio, sprzedaj drożej). Tutaj notka do adminów: Mimo kontrowersyjnej nazwy i jednej z tematyki tego tematu(?), proszę o nie usuwanie go. Dzienniki są przecież dla nas, przeczyta ten kto zechcę. Wszystkie postępy zamieszczane są w pierwszym poście ! Pozdrawiam! ![]() - 20.08.2013 ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - Qwik - 19-08-2013 10:32 Dzięki za nisze. RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - HardCoreSex - 19-08-2013 10:36 Jaką nisze ? ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - ThePro - 19-08-2013 10:39 Ziom zamiast opiaty i inne narkotyki kup sobie noopept, choline, witaminy i dorzuć z 1 tabletke piracetamu. Już sam noopept ma ponoć bardzo dobre działanie ![]() A dziennik bd śledził ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - HardCoreSex - 19-08-2013 10:59 Dzięi ThePro, na pewno o tym poczytam ^^. Co do dawek to też masz racje, za wysokie będą rozpraszały. Co do kawy, czasem się napije a fajki na szczęście rzuciłem po ponad 6 latach palenia. Pozdrawiam. RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - afghan - 19-08-2013 11:04 Dziennik Będę obserwował ![]() ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - Kraxoo - 19-08-2013 20:30 Panowie bo nam jeszcze na forum CBŚ wpadnie ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - kleomenes - 19-08-2013 20:33 CBŚ ssie bo boją się wychylić poza z góry określone "pole manewru" ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - HardCoreSex - 20-08-2013 16:45 Dobra jedziemy. - Dziś jest 20.08.2103, Moje wczorajsze i dzisiejsze zarobki wyglądają tak: ![]() Jest 17:40 Pół godziny temu zarzuciłem 150mg Kodeiny z Thiocodin'u, powoli zaczynam odczuwać efekty. Zobaczymy jak nadaje się do pracy na komputerze. Mój cel na dziś to dodać do mojego arsenału 2 nowe nisze i rozreklamować je (aktualnie 15 nisz). O ile niektóre można nazwać niszami. Tak w skrócie na 15 niszach zarabiam ok. 40$ dziennie. Gdy skończę robotę, zdam relacje w tym samym poście. Pozdrawiam ![]() RE: Wysiłek, pieniądze i narkotyki - czyli podróż do lepszego życia [Dziennik Pracy] - niskikarzel - 20-08-2013 18:03 Masz blog? i 1 czy kilka? Promujesz na yt? ![]() |