[Rozwiązane]Lockerz nie chce się wczytać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Lockerz nie chce się wczytać (/Temat-Rozwiazane-Lockerz-nie-chce-sie-wczytac-7481) |
[Rozwiązane]Lockerz nie chce się wczytać - Maximus92 - 22-05-2010 12:16 Witam wysztkich Otóz pierwszy raz mi sie tak zdażylo ze strona lockerz nie chce się wczytać używam mozili i opery. Nie wiem o co chodzi wczoraj mi jeszcze ładnie się wczytywała a dziś nie Co zrobić moze poczekąc i później już bedzie dobrze DAM +++ RE: Lockerz nie chce się wczytać - Tech - 22-05-2010 15:01 Hm, skoro nie działa ci na obu przeglądarkach to pewnie chodzi o IP. Jeśli masz neostradę, albo zmienne IP to rozłącz i połącz się z netem. Powinno pomóc Jeśli nie masz zmiennego to pozostaje ci napisać do lockerz i czekać. Możesz też spróbować przez proxy wbić. PS. Zły dział. RE: Lockerz nie chce się wczytać - Kalis - 23-05-2010 02:44 masz tak jak ja miałem wujo dzipers dobry rada powiedział żebym napisał do lockerz i napisałem i w ciągu 4-7 day otrzymałem wiadomość czy wszystko już jest ok to żebym napisali jak nie to tez żebym tez napisał i tera wszystko działa ok RE: Lockerz nie chce się wczytać - omencs - 23-05-2010 17:34 Też to miałem, napisałem do nich 2 maile i z automatu mi tylko odpisali, po 9 dniach już normalnie działało, przez proxy wchodziłem żeby odpowiedzieć na pytanie. [Rozwiązane][Rozwiązane]Lockerz nie chce się wczytać - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |